olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Başkan Çiftçi, Yığınak Mahallesinde temel attı

Başkan Çiftçi, Yığınak Mahallesinde temel attı
Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ilçeye bağlı Yığınak (köy) mahallesinde yaptırılacak olan sentetik çim saha ile taziye ve muhtar evinin temel atma törenine katıldı.

Karaköprü Belediyesi tarafından kırsal mahallelere yaptırılacak olan sentetik çim saha, Taziye ve Muhtar evi temelleri bir bir atılmaya devam ediyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, beraberinde Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Karaköprü Kadın Kolları üyeleri ve birim amirleri ile birlikte ilçe bağlı Yığınak (köy) mahallesinde yaptırılacak olan Sentetik çim saha ile çok amaçlı olarak kullanılacak olan Taziye ve Muhtar evinin temel atma törenine katıldı.Başkan Çiftçi ve beraberindekiler Yığınak Mahallesine girmesi ile mahalleliler ve öğrenciler tarafından yoğun sevgi gösterileri ile karşılandı.

Sentetik çim saha ile Taziye ve Muhtar evinin temel atma töreninde konuşan Karaköprü Beleidye Başkanı Av. Nihat Çiftçi; “Karaköprü İlçemize bağlı Yığınak Mahallemizdeyiz. Bu mahallemizde gerek gençlerimiz için yapmış olduğumuz sentetik çim saha ve yine tüm mahallelinin kullanabileceği çok amaçlı salon olarak bilinen taziye ve muhtar evinin temelini atıyoruz. Yığınak mahallemiz geniş bir alanı kapsıyor. Bağlı olan sokakları da fazla, yine Yığınak’ın da Şanlıurfa siyasetinde ayrı bir yeri var. Türkiye siyasetine damgasını vuran, Şanlıurfa’mız adına güzel Bakanlıklar yapan sayın Necmettin Cevheri’nin köyüdür. O da Şanlıurfa’mıza çok önemli büyük projelere adım attı. İnşallah bizlerde yerel yönetimler ve teşkilatımız olarak bu güzel mahallemizde daha güzel hale getireceğiz. İnşallah okullar kapanmadan bu çocuklarımızın bu sahada top oynamasını istiyoruz. Rabbim hayırlı uğurlu etsin. Emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Başkan Çiftçi’nin konuşmalarının ardından temel atma törenine geçildi. Başkan Çiftçi, bin 500 m2 alan üzerine yaptırılacak olan sentetik çim sahanın temelini, törene katılan öğrencilerle birlikte attı.

Temel atma töreninden sonra kameralara konuşan Yığınak Mahalle muhtarı Abuzer Korkmaz ise, “Belediye Başkanımız, Belediye Meclis Üyelerimiz bugün bizleri yalnız bırakmadılar. Bu muhteşem hizmeti benim muhtarlığıma kazandırdıkları için çok teşekkür ediyorum. Çok mutluyuz, çok guruluyuz” diye konuştu. 

 Yığınak Okul Müdürü Ali Öztürk, Karaköprü Belediyesi önderliğinde Yığınak mahallesine kazandırılacak olan iki tesis için başta Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi olmak üzere tüm ekibine teşekkür etti.(Haber Merkezi)

 

 

Yetişkin videoları izlemenin en güzel hd porno adresine davetlisiniz.
ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!