olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
23 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Başkan Çiftçi, Viranşehir'de Gitmedik Adres Bırakmadı

Başkan Çiftçi, Viranşehir'de Gitmedik Adres Bırakmadı
24 Haziran seçim çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Viranşehir'de gitmedik adres bırakmadı. Milletvekili adayı Halil Özşavlı ile esnaf dernekleri,  sivil toplum kuruluşları ve çeşitli buluşmalar düzenleyen Başkan Çiftçi, Viranşehirlilerden 24 Haziran için söz aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Viranşehir temasları çerçevesinde esnaf gezisi, Esnaf Kefalet Kooperatifleri, Viranşehir Kardeşlik Derneği, Ticaret Sanayi Odası, Ziraat Odası, sanayi esnafı ve yerel gazeteci buluşmaları düzenleyerek vatandaşlara 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı.

Başkan Çitçi ilçe temaslarına ilk olarak esnaf gezisi ile başladı. İlçe merkezinde esnafı tek tek gezerek akşam düzenlenecek olan iftar buluşmasına davet eden Başkan Çiftçi ardından  esnaf kefalet kooperatifine geçerek esnafın talep ve önerilerini dinledi. İlçe merkezi ve kırsalda yürütülen çalışmaları esnafa aktaran Başkan Çiftçi, ardından Viranşehir Kardeşlik Derneğine giderek dernek yönetimi ve üyeleri ile buluştu.

Buradaki ziyaretinin ardından Ticaret Sanayi Odasına giden Başkan Çiftçi, yine oda üyelerinin talep ve önerilerini dinledi ve daha sonra ziraat odasına geçerek çiftçilerle buluştu. Viranşehir'de tarımsal ticaretin son yıllarda arttığına dikkat çeken Başkan Çiftçi, hükümetin ve yerel yönetimlerin de hizmetleri ile bu ticaretin daha da iyi noktalara varacağından emin olduklarını dile getirdi.

Başkan Çiftçi'nin bir sonraki adresi bu kez yerel medya temsilci ve muhabirleri oldu. İlçede faaliyet gösteren yerel medya çalışanları ile bir araya gelen Başkan Çiftçi, gazetecilerin öneri ve taleplerini dinlemesinin ardından sanayi sitesine giderek buradaki esnafla buluştu.

Akşam saatlerinde Büyükşehir Belediyesi'nin 'Kardeşlik Sofrası' adı altında düzenlenen iftar programında vatandaşlarla birlikte iftar yapan Başkan Çiftçi, iftardan sonra Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkan Şefik Bakay'ın da katılım gösterdiği esnaf buluşmasına katıldı. Buradaki esnafa seslenen Başkan Çiftçi, "Viranşehir'i seviyoruz. İşte memleketinin her köşesini her insanını seven bu kadrolara da hizmet yakışır. Halkımıza hizmetin devamı için 24 Haziran'da oylarına talibiz. Halkımız da istikrarın ve kalkınmanın sürmesi için doğru kararını verecektir" diye konuştu. Gece geç saatlere kadar temaslarını sürdüren Başkan Çiftçi, sabahın ilk ışıkları ile kent merkezine dönüş yaptı.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!