olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
19 Ekim, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Başkan Çiftçi, Hilvan'da Gitmedik Yer Bırakmadı

Büyükşehir Belediyesi'nin Hilvan'daki çalışmalarını inceleyen Başkan Çiftçi, esnaf, vatandaş ve  sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelerek yapılan hizmetleri anlattı. Başkan Çiftçi, buluşmada özellikle 24 Haziran seçimlerine dikkat çekerek, "Birliğimizin ve istikrarımızın devamı için Hilvanlı kardeşlerimiz AK Parti'den yana yola devam diyecektir" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Hilvan'a çıkarmada bulundu. Her gün farklı bir ilçede vatandaşlarla bir araya gelerek Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını değerlendiren Başkan Nihat Çiftçi, Türkiye'nin kaderini belirleyecek olan 24 Haziran seçiminin önemini anlattı.

İlk olarak Hilvan esnafını tek tek ziyaret ederek talep ve önerileri dinleyen Başkan Nihat Çiftçi, ardından AK Parti ilçe teşkilatına geçerek AK kadrolarla seçim çalışmalarını değerlendirdi. Buradan Hilvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Şoförler Odasına geçen Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerini aktardı.

Hilvan Kaymakamı Halid Yıldız, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve AK Parti Milletvekili Adayı Güler Kama İzol ile birlikte Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şefik Bakay'ın Hilvan'da düzenlediği esnafla istişare programına katılan Başkan Nihat Çiftçi, burada Hilvanlı esnafa 24 Haziran seçiminin önemini ve Büyükşehir Belediyesinin ilçede sürdürdüğü çalışmaları anlattı.

"HÜKÜMETİMİZİN HER ZAMAN ESNAFIMIZA ÖNEM VERİYOR"

Burada esnafı dinleyerek taleplerini not alan Başkan Nihat Çiftçi, esnaf ve belediyeler bir bütün içerisinde olduklarına değinerek hükümetin esnafa verdiği önemi anlattı.

Gerçekleştirdiği konuşmada Başkan Nihat Çiftçi, "Esnaf ve Belediyeler bir bütün içerisindedir. Belediyeler şehri güzelleştirdiği takdirde esnafımız gün yüzüne çıkar. Bir bulvarı ve caddeyi güzelleştirdiğimizde esnafta kendini yenilemeye iş yerini güzelleştirmeye başlıyor. Her zaman söylediğimiz gibi şehirlerimizin sahibi esnaflarımızdır. Hükümetimiz tarafından esnafa verilen değer ve sağlanan krediler görülmekte. Büyükşehir Belediyesi olarak Hilvan'ımıza çok güzel yatırımlar yaptık. Bizim Büyükşehir Belediyemizin kaynakları ile Hilvan içme suyu arıtma tesisini yapamazdık. Bunu yapabilmemiz için illere bankasına borçlandık. Bir çok ilimiz dahi içme suyu arıtma tesisine kavuşmazken biz ilçelerimize bunu yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımız Şanlıurfa'da hiç bir şeyi eksik etmiyorlar. Hükümetimiz bu projelerimizi onaylamasa yatırımlarımızı yapamayız. Aynı şekilde Hilvan çöp aktarma istasyonumuz şuanda onay aşamasında, Allah'ın izni ile çöplerimiz artık bilinçsizce atılmayarak enerjiye dönüştürülecek. Aynı şekilde hazırlamış olduğumuz projelerden birileri, Terminal, Şehir Parkı ve Kültür merkezi, Kütüphane, İlçe Büyükşehir Hizmet Binası ve Camii  yapacağız. Bunda bizler değil Hilvanlı kardeşlerimiz kazanacak" dedi.

 

"24 HAZİRAN SEÇİMLERİ İLE TÜRKİYE YENİ BİR SİSTEME GEÇECEK"

Konuşmasında 24 Haziran seçimlerine de değinerek Başkan Nihat Çiftçi, "Allah'ın izni ile 24 Haziran seçimlerinden sonra ülke olarak yeni bir sisteme geçeceğiz. Seçeceğimiz Cumhurbaşkanımız ile birlikte meclisimizin de güçlü olması lazım. 2001'den bu yana Partimizin her kademesinde bulunarak tüm seçimleri yaşadım. Şanlıurfa'mız hükümetimizin destekleri ile gerçekten çok gelişti ve güzelleşti. Bunu hep birlikte görüyoruz" şeklinde konuştu.

İZOL: AK PARTİ ŞAHLANARAK REKOR BİR OY ALACAK

AK Parti Milletvekili Adayı Güler Kama İzol ise, "Tüm esnaf ve STK temsilcilerimizle bir araya geldik. Hilvan'da olmamızdan dolayı çok mutlular, bizler de burada bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. İnşallah halkımızın destekleri ile Hilvan'da AK Parti şahlanarak çıkacak ve rekor oy alacağız" diye konuştu.

BAKAY: HER ZAMAN YANIMIZDA OLAN BAŞKAN ÇİFTÇİ'YE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Kendilerine her zaman destek verdikleri için Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkür ederek konuşmasına başlayan Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şefik Bakay ise, "Her yıl düzenlediğimiz toplantılarımızda esnafımızın sorunlarını ve taleplerini dinliyoruz. Sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi de her zaman olduğu gibi tevazu göstererek tüm toplantılarımıza iştirak ediyor. Toplantılarımızda esnafımızın sorunlarını ve taleplerini çözüyor, huzurlarınızda teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!