olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
21 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Bakan Çelik Karaköprü’de açılışa katıldı

Bakan Çelik Karaköprü’de açılışa katıldı
Karaköprü Belediyesi’nin Külaflı Kırsal Mahallesi’nde yaptığı çok amaçlı salon açılışını Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik gerçekleştirdi.

Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelere çok amaçlı salonlar yapmaya devam ederken, Külaflı Kırsal Mahallesi’nde yapımı tamamlanan çok amaçlı salonun açılışına bir dizi temaslarda bulunmak ve açılışlar için gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik katıldı. Törenle yapılan açılışa ev sahibi Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin yanı sıra Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Eski Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, İlçe Belediye Başkanları, Ak Parti İlçe Başkanları, Ak Parti İl ve İlçe teşkilatı ile davetliler katıldı.

Baydilli: Kırsal mahallelere hizmet etmeye söz verdik

Törende açılış konuşmasını yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Büyükşehir yasası ile birlikte 86 kırsal mahallenin Karaköprü’ye bağlandığını hatırlatarak, merkez mahallelerle birlikte 99 mahalleye hizmet ettiklerinin altını çizdi. Başkan Baydilli, “Merkez mahallelerimize nasıl hizmet ediyorsak kırsal mahallelerimize de aynı şekilde hizmet edeceğimize söz verdik. Kırsal mahallelerimizde çok amaçlı salon, stabilize yol çalışması ve sentetik çim saha yapıyoruz. Biz söz verdiğimiz gibi Karaköprü’müzü en iyi yerlere getirmek için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Bizlerden desteğini esirgemeyen Sayın Bakanımıza da teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediyesi’nin hizmetlerini takdir ettiklerini, Başkan Metin Baydilli’nin kısa sürede çok büyük hizmetlerde bulunduğunu aktarırken, bu hizmetlerin artarak devam edeceğine inancının tam olduğunu söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, çok amaçlı salonun Külaflı Mahallesi’ne hayırlı olmasını dilerken, Karaköprü kırsal mahallelerinde başlattıkları hizmeti Başkan Metin Baydilli’nin başarılı bir şekilde sürdürdüğüne dikkat çekti.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna Şanlıurfa’yı kalkındırmak için hep birlikte çalışacaklarını ifade ederken, insanları bir araya getirmek için yapılan her işin güzel olduğunu, çok amaçlı salonun da insanların bir araya gelmesi amacıyla inşa edildiğini belirtti.

‘Gönüllerimiz Şanlıurfa diye atıyor’

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Külaflı Kırsal Mahallesi’ne uğramaktan memnuniyet duyduğunu kaydederken, “Ankara’nın yoğun gündemi nedeniyle sizlerle buluşmayı geciktirdik. Ancak gönüllerimiz orada Şanlıurfa diye atıyor. Hiçbir zaman hizmetten kaçmayacaksın, Metin Başkanımız gibi hizmetten kaçmayıp üstüne gideceksin ve milletten dua alacaksın. Bu güzel çalışmalar için Karaköprü Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Çok amaçlı salonumuzun mahallemize ve yararlanacak herkese hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Çok Amaçlı Salona kavuşan Külaflı Mahallesi’ndeki vatandaşlar Bakan Faruk Çelik ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!