olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Av. Mustafa KURAN Gazeteniz OLAY’da

Av. Mustafa KURAN Gazeteniz OLAY’da
14.03 2005 Yılında yayın hayatına başlayan Şanlıurfa OLAY Gazetesi Kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Türkiye Hukukçular Birliği Başkanı Av. Mustafa KURAN bundan böyle köşe yazılarıyla gazetemizde okurları ile buluşacak.

İki ay önce 11. yaşını kutlayan Şanlıurfa OLAY Gazetesi, içeriği ve kadrosu ile güçlenmeye devam ediyor. Siyasete ilişkin tarafsız haberler, ilçelerden ve kurumlardan en zengin bilgiler, sağlık haberleri, zengin muhabir ve köşe yazarı kadrosuyla Şanlıurfa OLAY Gazetesi adından söz ettirmeye devam edecek.

Şanlıurfa OLAY Gazetesinde yazacağı yazıları hakkında bilgi veren Av. Mustafa KURAN, “Dilimiz döndüğünce memleketimiz Urfa hakkında yazmaya çalışacağım. Okuyucularımızın soruları olursa bana ulaşabilirler. Bilgimiz yettiği sürece cevaplandırırım” ifadelerini kullandı.

OLAY Gazetesi’nde yazacağından dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirten KURAN; “Bundan bir ay evveldi. İstanbul Kültür Merkezinde Mercek gazetesinin ödül verme toplantısında tanıdığımdan iftihar duyduğum Celal ÇİFTÇİ ve eşinin ödül alırken tavır, hareket ve fikri yapıları itibariyle genç, dinamik, istiklal vaad ediyordu. Bende Urfalı hemşerilerimle tanışmış, sohbet etmiş ve mutlu olmuştum.

\"\"

İnsanoğlu bu ya…Beğendiği kişi, hemşerisi ve fikirdaşı ise ondan gurur duyar, huzur duyar ve istikbalemüsbet bakar. Gerçekten o gün Urfa’mın, Mardin’in yetiştirdiği basın mensuplarını ilmi ve sosyal çalışma, başarı sağlama hususundaki dostları görünce Mübarek bölgelerin bereketini ve şahsiyet yetiştiren, topluma hizmeti ibadet kabul eden gayretli, iddialı ve gerçek vatan evlatlarını görmek biz yaşlılara, gün görmüşlere güven ve mutluluk vermektedir. İşte bu duygularla Olay gazetesi sahibi Sn. Celal Çiftçi ile tanışma, Urfa’ya gelişimin ve yazılarıma başlamamın sebebi oldu.”

Türkiye Hukukçular Birliği Başkanı Av. Mustafa KURAN’ın gazetesinde köşe yazarlığı yapmasının kendisi için büyük memnuniyet olduğunu açıklayan, OLAY Gazetesi İmtiyaz Sahibi Celal Çiftçi; “ Mustafa Kuran Başkanımızın kadromuza katılması bizim için onurdur. Mustafa ağabeyimizin yazılarından dolayı okuyucularımızın önerileri bizim için çok önemli. Beğeni ve eleştirileri ile her zaman bize ulaşabilirler” dedi.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!