olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Arslan çarpıcı mesajlar verdi...

Arslan çarpıcı mesajlar verdi...
Şanlıurfaspor Teknik Patronu Cihat Arslan, “Bizim pes etmeye niyetimiz yok.Önümüzde 16 maç var.Ümitsizliğe düşmenin anlamı yok.Biz yarışa da devam ediyoruz,inancımızı da yitirmedik” dedi.

Aziz Çiftçi/Şanlıurfa OLAY

 TEKNİK Patronu Cihat Arslan,katıldığı bir televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.Devre arası yapılan transferler hakkında konuşan Arslan,”Transfer yaparken mali dengeleri korumak zorundaydık.Rodrigo Tello, alacağının 4’te 1’rinden vazgeçti.Bu büyük bir fedakarlıktır.Adiloviç transferi de Tello’nun fedakarlığıyla gerçekleşti.Böylece mali konuda sıkıntı yaşamadık.Ayrıca yeni transfer edilen futbolcular kulübe fazla bir külfet getirmedi” dedi.

 Sercan’ı çok istedik ama olmadı

Çaykur Rizespor’dan Sercan Kaya’yı çok istediklerini belirten Cihat Arslan,”Takıma hücüm anlamında katkı sağlayacak bir oyuncuydu.Biz Sercan’ı istediğimizde Hikmet Hoca’nın da gözünü açtık.Ancak Hikmet hoca oyuncuyu bırakmak istemedi.Bekir Ozan Has’ın sakatlığı olmasaydı zaten Süper Lig’den PTT 1.Lig’e gelmezdi.Bekir özellikle organizasyonları çok iyi yapan bir oyuncu.Ancak 2-3 haftaya ihtiyacı var.Çünkü çapraz bağ ameliyatı geçirdi” diye konuştu.

 Cihat Arslan’ın açıklamalarının satır başları şöyle;

 İBRAHİM’İ BEŞİKTAŞ’A ALIRDIM:İbrahim Yılmaz, Genç jenerasyonda Türkiye’nin en genç forvetlerinden biri.Geçen sezon Başakşehir’de çok katkı sağladı,kritik goller attı.Ayrıca Ümit Milli Takımında görev alıyor.Ben Beşiktaş’ın hocası olsam İbrahim’i alırdım.Onu proje için, hazırlamak için alırım.Bu sezon Altınordu’ya kiralık olarak gitti.Orada 6 aylık zamanı kötü geçirdi.İnşallah bu süreçte bize katkı sağlayacaktır.

 ZENKE’DEN MEMNUNUM:Simon Zenke’ye haksızlık yapıyorlar.Ben ondan memnunum.Adanaspor maçında çok iyi oynadı.Zenke’nin kilo ve yağ soru yok.Gelsinler tespit ederlerse bırakıp giderim.Kayserispor’dan Anıl’ı istedik.Kulübü 700 bin Euro ve bir oyuncumuzu  istedi.Eğer bu parayı verseydik Anıl’ı alıyorduk.

 ŞAMPİYONLUK COŞKUSUNU GÖREMİYORUZ:Federasyon bizi torpil yapıp 5. sıraya taşımadı.Biz bir şeyler yapıp 5. sıraya geldik.İlk 2 için haftalar daraldı.Özellikle Adanaspor deplasmanından aldığımız 1 puan beni sevindirmedi.Çünkü galibiyeti hak ettik.Antalya ve Elazığ karşılaşmaları ilk 2 sürecini belirleyecek.Biz hedefi kovalamak için bu kritik 2 maçtan puan çıkarmamız lazım.Urfa’da şampiyonluk coşkusunu göremiyoruz.Futbolcuların buna ihtiyacı var.

 PES ETMEYE NİYETİMİZ YOK:Antalyaspor nokta transferler yaptı.Ancak benim takımın Antalya’dan daha iyi takım.Biz Antalya’yı yenebilecek kapasitedeyiz.Bu güce de sahibiz.Korkmuyoruzda.Ama futbol bu 3 neticeli bir oyun. Biz kazanmak için elimizden gelini yapacağız.Ve kazanacağımıza da inanıyoruz.Bizim pes etmeye niyetimiz yok.Önümüzde 16 maç var.Ümitsizliğe düşmenin anlamı yok.Biz yarışa da devam ediyoruz,inancımızı da yitirmedik.Biz Urfa’ya hizmet etmeyi seviyoruz.Urfaspor armasıyla dolaşmakta bize gurur veriyor.Ben Şanlıurfa’dan başarılı bir şekilde gitmek istiyorum.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!