kadir evliyaoğlu
olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Altında ibre yeniden yukarı yönlü. O tarihte zirveyi görecek

Altında ibre yeniden yukarı yönlü. O tarihte zirveyi görecek
Düşüş eğiliminde olan altın fiyatları, ABD Başkanı Joe Biden'ın başkanlık yarışından çekilme kararı sonrası değişime uğradı. Bu gelişmenin ardından altın fiyatlarında yükseliş gözlemleniyor. Peki, altın fiyatları hangi seviyeleri görecek. İşte tüm detaylar....

1/9

Altında ibre yeniden yukarı yönlü. O tarihte zirveyi görecek 1

Altın yatırımcıları, fiyatlarındaki hareketliliği yakından takip ediyor. ABD Başkanı Joe Biden'ın adaylıktan çekilmesinin ardından piyasalarda değişimler gözlendi. Altının gramı, güne yatay seyirle başladıktan sonra 2.536 TL seviyesinde işlem görüyor.

2/9

Altında ibre yeniden yukarı yönlü. O tarihte zirveyi görecek 2

Dün ons fiyatındaki düşüşle 2.522 TL'ye kadar gerileyen gram altın, günü önceki kapanışın %0,60 altında 2.534 TL'den tamamladı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Biden’ın adaylıktan çekilmesinin küresel piyasalarda beklenen etkiyi yaratmadığını belirtti.

3/9

Altında ibre yeniden yukarı yönlü. O tarihte zirveyi görecek 3

Güncel Altın Fiyatları:

  • Gram Altın: 2.536 TL
  • Çeyrek Altın: 4.230 TL
  • Cumhuriyet Altını: 16.852 TL

4/9

Altında ibre yeniden yukarı yönlü. O tarihte zirveyi görecek 4

Altının ons fiyatı, dün düşüş eğiliminde hareket ederek günü %0,16 azalışla 2.397 dolardan tamamlarken, şu anda %0,1 azalışla 2.394 dolardan işlem görüyor.

5/9

Altında ibre yeniden yukarı yönlü. O tarihte zirveyi görecek 5

KÜRESEL PİYASALARDA BELİRSİZLİK

Analistler, ABD seçim sürecine ilişkin gelişmelerin küresel piyasalardaki belirsizliği artırdığını ve bu gelişmelerin yakından takip edildiğini belirtiyor.

6/9

Altında ibre yeniden yukarı yönlü. O tarihte zirveyi görecek 6

Eski Başkan Donald Trump'ın seçilmesi halinde ticaret savaşlarının yeniden başlayabileceği endişesi, yatırımcıların risk iştahını olumsuz etkiliyor ve emtia ile tahvil piyasaları üzerinde etkili olmaya devam ediyor.

7/9

Altında ibre yeniden yukarı yönlü. O tarihte zirveyi görecek 7

Bugün ABD'de ikinci el konut satışlarının izleneceğini belirten analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 2.390 dolar seviyesinin destek, 2.430 dolar seviyesinin ise direnç konumunda olduğunu ifade ediyor.

8/9

Altında ibre yeniden yukarı yönlü. O tarihte zirveyi görecek 8

YENİ ZİRVE BEKLENTİSİ

TGRT Haber’e konuşan Memiş, 2 haftalık yatay bir süreç olabileceğini belirtti ve yatırımcılara altın hakkında tavsiyelerde bulundu:

"Gram altın şu anda 2.570 ile 2.590 TL arasında işlem görüyor. Son 3 işlem gününde 100 TL'lik bir değer kaybı yaşandı. Yataya bağlı bir süreç devam edebilir, ancak Ağustos itibarıyla yeni zirveler bekliyoruz. Yılın ikinci yarısında gram altın fiyatlarının yükselmesini öngörüyorum. Yıl sonu tahminim; 3.000 ile 3.500 TL arası. Altın alımı için 2.600 TL'nin altındaki fiyatlar uygun olabilir."

 

9/9

Altında ibre yeniden yukarı yönlü. O tarihte zirveyi görecek 9

Not: Haberde yer alan değerlendirmeler yatırım kapsamında değildir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.

 

Kaynak:TGRT Heber 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

muhasebeci maa?lar?-casibom-aresbet-tokyobet-tokyobet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-