olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Alanya\'da kritik maç...

Alanya\'da kritik maç...
Alanyaspor, PTT 1. Lig’in 12. haftasında Şanlıurfaspor’u bugün saat 16.00’da Oba Stadyumu’nda konuk edecek.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen 2 haftalık aranın ardından ligde heyecan kaldığı yerden devam ederken, temsilcimiz Alanyaspor’da bugün kendi seyircisi önünde Şanlıurfaspor karşısında 3 puan arayacak. Geride kalan 4 haftada 4 galibiyet alan turuncu yeşillilerde Şanlıurfaspor maçını da kayıpsız atlatarak 5’te 5 yapmak. 

Gol sıkıntıları var

Hüseyin Dağ yönetimindeki Şanlıurfaspor ligde geride kalan 11 haftada aldığı 3 galibiyet 3 beraberlik ve 5 mağlubiyetle topladığı 12 puanla 15. sırada yer alıyor.

Sezona Süper Lig hedefleriyle başlayan Şanlıurfaspor, alınan kötü sonuçların ardından hedefin uzağında kalmış gibi gözüküyor. Takımın en büyük problemi ise gol sıkıntısı. Şanlıurfaspor oynadığı 11 maçta rakip filelere 8 gol atabilirken kalesinde ise 12 gol gördü. Kadrosunda Edinho’yu bulunduran Şanlıurfaspor’da bu oyuncunun dışında 3 yabancı forvet daha yer alıyor. Şanlıurfaspor, buna rağmen gol sıkıntısı çekiyor.

3 oyuncumuz yok

Alanyaspor’da geçtiğimiz hafta sarı kart cezası nedeniyle oynayamayan Emre Can Coşkun, Hüseyin Kalpar’ın görev vermesi halinde takımdaki yerini alabilecek. Alanyaspor’da Şanlıurfaspor karşısında 3 oyuncu ise forma giyemeyecek. Cezalı Ayite ve Efecan’ın dışında Gaziantep deplasmanında sakatlanan Nuru Sulley bu maçta görev alamayacak. 

5 oyuncu sınırda

Turuncu yeşilli takımda toplamda 5 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. 

Sunday, Timuçin, Sinan, Abdullah ve Deniz Şanlıurfaspor mücadelesinde sarı kart görürlerse önümüzdeki hafta oynanacak kritik Karabükspor maçında forma giyemeyecekler. Şanlıurfaspor cephesinde ise 3 oyuncu sınırda bulunuyor. Kenan, Şaban ve Da Silva sarı kart cezası sınırında bulunan isimler.

Maça genç hakem

Alanyaspor-Şanlıurfaspor mücadelesinde 1986 doğumlu İzmir Bölgesi Hakemi Halil Umut Meler düdük çalacak. 

Meler, Merkez Hakem Kurulu’nun Süper Lig’e çıkma yaşının 22’ye çekilme kararıyla üst klasmana yükseltilen genç hakemlerden bir tanesi. 29 yaşındaki Meler, bugüne kadar toplam 65 müsabakayı yönetirken bunlardan 24’ünü ev sahibi ekip, 20’sini konuk ekip kazanırken 21 karşılaşmada berabere bitti. Hakem Halil Meler, maç başına gösterdiği 5,57 sarı kart 0,32 kırmızı kart ortalamasıyla kartına fazla başvurmayan hakemlerimizden.  

Muhtemel 11’ler

Alanyaspor: Haydar Yılmaz, Caner Arıcı, Ahmet Kesim, Emre Can Coşkun, Kerem Can Akyüz, Sunny, Tayfur Bingöl, Timuçin Aşçıgil, Deniz Vural, Sinan Özkan, Slavko Peroviç 

Şanlıurfaspor: Necati Yılmaz, Şaban Özel, Youssef Yeşilmen, Kenan Karışık, Onur Akbay, Ekrem Dağ, Mustafa Aşan, Valente, Da Silva, Umut Gündoğan, Veysel Aksu

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!