olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
20 Ekim, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Akbaş'dan çarpıcı AK Parti yorumu...

Akbaş'dan çarpıcı AK Parti yorumu...
Şanlıurfa Sivil Toplum Platformu Başkanı Faruk Akbaş, 24 Haziran seçimlerini Ak Parti açısından iyi görmediğini söyledi. 

Ak Partili olarak bilinen Akbaş, il örgütü ve adaylara çok çalışmaları gerektiğini vurgulayarak, ’Sahada küskünleri ikna edecek bir ekip yok. 19 gün, ne bekleniyor anlamıyorum. İki üç adayın dışında heyecan oluşturan kimse yok.14 adayın ve Ak gönüldaşların tüm gücüyle, imkanlarını seferber etme, milletle kucaklaşma, zamanı geçiyor. Bugün çalışmazsanız iş işten geçince, damdan da atlasanız boş  Bu kez reisin rüzgarı da yetmeyebilir' eleştirisini yaptı.

'KOLAY BİR SEÇİM OLMAYACAK'

Aynı zamanda Şanlıurfa Sebve-Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı olan Akbaş, sosyal medyadan ’‘Bu analizin günahı sevabı bana aittir‘ başlığı altında şu yorumu paylaştı:

’‘Bir haftadır dükkan dükkan, esnafı geziyorum. Sadece halpazarı değil, toptan gıdacılar, aşağı çarşı, pazar esnafı Haleplibahçe, Süleymaniye ve daha bir çok yer. Girdiğim her dükkanda, her evde seçimle ilgili vatandaşın düşüncelerini soruyorum. Durum Ak Parti açısından çok iyi değil. Ben Ak Parti‘yi destekliyorum. Her şeye rağmen, hem Cumhurbaşkanımıza, hem'de Ak Parti listesine oyumu vereceğim.

Fakat Ak Partinin sahada oluşturduğu herhangi bir seçim heyecanı yok. Kırgınları, küskünleri, ikna edecek, sahada herhangi bir ekip yok. Vatandaşın şikayeti Ak Partinin seçim çalışmasını sadece kendi içinde yaptığı yönünde... Yahu 19 gün kaldı, bugün millete gelinmeyecekse, ne zaman gelinecek. Bana göre ülke olarak ikinci bir 7 Haziran durumunu kaldıracak durumda değiliz.

Şimdiye kadar, nasıl olsa millet REİS'E oy veriyor diye, kimse üzerine düşeni yapmıyor, ama sonuçta zafer geliyordu.

'MİLLETİN KÜSME NEDENLERİNİ BİLİYORUM'

Fakat bu sefer eski rahatlık yok, sadece REİS rüzgarı yetmeyebilir, herkesin üzerine düşeni yapması lazımdır. Yıllardır Her seçimde REİS diyen bir çok kişinin kırgınlığını bizatihi görmek mümkün. Milletin küsme nedenlerini tek tek biliyorum, ama şimdi onları yazmıyorum. Kolay bir seçim olmayacak, Sayın Erdoğan birinci turda alamazsa, ikinci tur çok zorlu olacak, kaybetme ihtimali hiçte az değil.

Tekrar ediyorum, iç kavgaları, kısır döngüleri, rehaveti, istişare toplantılarını bir kenara bırakıp, millete gelin, vatandaşın gönlünü alın yoksa yarın çok geç olacak...

Gün Reise destek olma, Reisin yüküne yük katma değil, yükünden pay alma zamanıdır.'' 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!