olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
19 Ekim, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

AK Vekil Özcan’a “Hayırlı olsun” ziyaretleri

AK Vekil Özcan’a “Hayırlı olsun” ziyaretleri
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yrd. Doç.Dr. Halil Özcan, Akçakale yolu üzerindeki kendi Seçim bürosunda “Hayırlı olsun” ziyaretine gelen sevenlerini, partilileri kabul ediyor, ağırlıyor.

Dilek ÇİFTÇİ

Seçim çalışmalarında olduğu gibi seçim sonrasında da hem esnaf ve köy ziyareti yapan, hemde kendi Seçim Bürosunda tebrikleri kabul eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yrd. Doç. Halil Özcan, “Önceki seçimlerde olduğu gibi 24 Haziran seçimlerinde de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Partimize hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Urfalı hemşehrilerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Seçim sonrası Haşimiye bölgesi esnafına da teşekkür ziyaretinde bulunuyoruz. Bu arada; Eyyübiye ilçesine bağlı Olgunlar Mahallesinde Yılmaz ailesine ve Özlü Mahallesinde Çiftçi ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Ahirete irtihal eden kardeşlerime Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve sevenlerine başsağlığı ve sabr-ı cemil niyaz ediyorum” diyerek kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen, özüyle/sözüyle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partiyi destekleyen herkese teşekkür ettiğini, oy versin vermesin bütün Şanlıurfa’nın Vekili olarak taleplerini, sorunlarını Ankara’ya ileterek gereğinin yapılmasına çalışacağını ve gayret edip takipçisi olacağını söyledi.

 

Seçim sonrası hemen her Vekilimizi tebrik ediyoruz

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi Belediye Başkanı Fevzi Demirkol da, Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleriyle birlikte toplu halde AK Vekil Özcan’ın Seçim Bürosuna giderek Dr. Halil Özcan’a “Hayırlı olsun” dileklerini ilettiler.

Başkan Demirkol, 24 Haziran seçimlerinde de her zaman olduğu gibi üzerlerine düşen görevi hakkıyla yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, “Biz seçim sonrası hemen her Vekilimizi tebrik ettik, ziyaretlerine gittik ve gitmeye devam ediyoruz. ‪27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Şanlıurfa Milletvekili seçilen Gülender Açanal’a da Belediye ekibimiz olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yine Meclis üyelerimiz ve Başkan Yardımcılarımızla birlikte 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Şanlıurfa Milletvekili seçilen Ahmet Akay’a da hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Tabiki biz üzerimize düşeni yapacağız, onlar da artık Ankara’da ilimizin, insanlarımızın sorunlarını, taleplerini dile getirecekler ve gereğinin yapılması için gayret göstereceklerdir. Ayrıca; Atatürk Caddesindeki esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partimize göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkürlerimizi ilettik” diyerek seçilen Milletvekillerimizi tekrar tebrik ettiklerini söyledi.

 

 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!