olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Ak Partili belediye başkanları Akçakale\'de toplandı

Ak Partili belediye başkanları Akçakale\'de toplandı
Şanlıurfa\'nın Akçakale ilçesinde yerel yönetimler Ocak Ayı aylık belediye başkanları toplantısı Akçakale belediye başkanı Abdulhakim Ayhan\'ın ev sahipliğinde bu ay Akçakale\'de gerçekleştirildi. Her ay bir ilçede gerçekleştirilen yerel yönetimler ve istişare toplantılarının bu ayki durağı Akçakale oldu.

Şanlıurfa büyük şehir belediye başkanı,ilçe belediye başkanları ve Ak parti teşkilat mensuplarının iştirak ettiği toplantıda Şanlıurfa'ya yapılacak olan  hizmetlerin nasıl artırılacağı birlikte kararlaştırıldı.

Yapılan yerel yönetimler toplantı ile ilgili basın mensuplarına konuşan Ak parti il başkanı Zeynel Abidin Beyazgül;Öncelikle bize ev sahipliği yapan Abdulhakim bey başkanımıza teşekkür ediyoruz.İlçe belediye başkanlarımızla büyük şehir belediye başkanımızla ilçelerimizin sorunlarını görüştük. Kurumsal manada nasıl kendimizi geliştireceğimizi konuştuk. Urfa'mıza hizmetleri nasıl artıracağımızı birlikte kararlaştırdık.İleriye doğru çok güzel işler yapacağımızın bir emaresidir. Bu  birlik ve  beraberlik inşallah Urfa'mız geçmişte Gaziantep'le yarışacak bir şehir ama şimdi Kayseri ile yarışacak hale gelecektir.Dinlediğimiz arkadaşlarımızın belediyecilik tecrübeleri çok yüksek olduğunu gördük. Bir takim kararlar aldık, bunlardan biride şu bundan sonra çalışmalarımız bir bildiri şeklinde halkımıza da duyurulacak,zaman zaman basın önüne de çıkacağız ve bu toplantılarımız aylık periyodik olarak devam edecektir."Dedi.   

Şanlıurfa  büyükşehir belediye başkanı Av. Nihat Çiftçi ise;"Aylık periyodik yerel toplantımızı Akçakale de gerçekleştirdik.  Belediyecilik her gün yereldesiniz her gün halkın içindesiniz ve halkın sorunlarını gideriyorsunuz,Büyük şehir ölçeğinde tüm ilçe  belediye başkanlarımız  büyükşehir belediyesiyle birlikte değerlendirildi, onların görüşü alınır, birlikte projelendirme ,birlikte çözüm önerisi getirme noktasına verimli toplantılar gerçekleşti. Akçakale'nin ev sahipliğinden dolayı ilçe belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah bu çalışmalar çalışma sezonunda neticesini verir. Sayın başkanımın belirttiği gibi bu çalışmalarımızı tüm ilçelerimizde tüm halkımızla paylaşacağız."Şeklinde konuştu.

Toplantıya ev sahipliği yapan Akçakale belediye başkanı Ecz.Abdulhakim Ayhan;"Bu ay ikincisi yapılan Yerel yönetimler toplantısı  İl başkanım, Büyükşehir belediye başkanım,Gurup başkanım ve  Belediye başkan arkadaşlarımız yapılan toplantıda bazı kararlar aldık.İlk adım yaşam merkezinde yaklaşık 5 Bin Suriyeli misafirimize Büyük şehir belediyesi tarafından  bugün sabah  itibarı ile sıcak çorba dağıtımına başlandı,Battaniye desteği yapıldı. Ben tekrar ziyaretlerinden dolayı katılım gösteren tüm başkanlarıma teşekkür ederim." Dedi.

 

Aylık periyodik olarak Akçakale de  düzenlenen toplantıya: ak parti Şanlıurfa il başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ,Şanlıurfa büyük şehir belediye başkanı Avukat Nihat Çiftçi,Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Ceylanpınar belediye başkanı Menderes Atilla,Harran Belediye başkanı Mehmet Özyavuz, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol,Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Birecik Belediye Başkanı Mehmet Faruk Pınarbaşı, Eyyübiye Belediye Başkanı vekili İlhami Günbey, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Ak parti Şanlıurfa  il Yerel Yönetimler Başkanı Cemil Çadak, Ak parti Şanlıurfa il Teşkilat Başkanı Bahattin Yıldız ve Ak parti Akçakale ilçe başkanı İbrahim Yıldık'ın katılımıyla yapıldı.Toplantı çekilen hatıra Fotoğrafı'nın ardından sona erdi.  

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!