olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
20 Ekim, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

AK Parti'den HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığına Bayram Ziyareti

AK Parti'den HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığına Bayram Ziyareti
AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatından oluşan bir heyet, HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığına bayram ziyaretinde bulundu.

AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatından oluşan bir heyet, HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığına bayram ziyaretinde bulundu.

Kurban Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arası yapılan bayramlaşmalar çerçevesinde, AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatından oluşan bir heyet, HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığını ziyaret ederek bayramlaştı.

AK Parti heyetinde, Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Süleyman Ergül ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.

Heyeti, HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, İl Başkan Yardımcıları Cuma Aytiş, Adıl Kılıç, Haliliye İlçe Başkanı Basri Demir, Karaköprü İlçe Yönetiminden Faruk Polat, Siverek İlçe Başkanı Ahmet İdem ile diğer partililer karşıladı.

Saat 16.00 sıralarında gerçekleşen ziyarette, Dünya ve Türkiye’de yaşananlar konuşuldu. AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Süleyman Ergül, HÜDA PAR'ın bayramını tebrik ettiklerini söyleyerek, bayramın hayırlara vesile olmasını diledi.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın da, AK Parti üye ve gönüllülerinin bayramlarını tebrik ederek, bu bayramın Türkiye'ye ve İslam ümmetine hayırlar getirmesini diledi.

Adaletin her şeyin üstünde olduğunu, adaletin bittiği yerde kaosun, çatışmanın yerini alacağını söyleyen Yalçın, “Mücadelemiz bu halkın selametidir. En önemlisi de Allah’ın rızasına ulaşmaktır. Şunu unutmamak lazımdır ki adalet her şeyin üstündedir. Adalet topluma bakan yüzdür. Adaletin rengi, dini, dili, meşrebi, mezhebi, fikri ve düşüncesi olmaz. Adalet herkes için vardır. Adalet hiçbir şeye feda edilmemelidir. Bu gerek siyaset arenasında olsun, gerek politikada, gerekse de diğer bütün alanlarda olsun adalet feda edilmemelidir. Adaletin bittiği yerde insanlık biter, toplum biter. Bugün İslam coğrafyalarında akan kanın ve bütün zulümlerin ana sebebi adaletin yok oluşundandır. Adalet biterse kaos ve çatışma çıkar. Bundan dolayı AK Parti ve HÜDA PAR kadroları olarak adaleti ayakta tutmak için şahitler olarak mücadelemizi vermeye devam edeceğiz. Bu halkın selameti için, maslahatına uygun olarak gördüğümüz her eyleme destek veririz. Bunu gerek 15 Temmuz darbe girişiminde ispat etmişiz. Kimden gelirse gelsin hangi siyasi partiden gelirse gelsin doğru bildiğimizde onun yanında oluruz. Kim ne derse desin hiçbir kınayıcının kınamasından da korkmayarak o doğrularla birlikte omuz omuza yükün altına gireriz. Bu vesileyle AK Parti ve camiasının bayramlarını tebrik ediyoruz. Ziyaretlerinizden dolayı da teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.

“HÜDA PAR, süreç içerisinde hem şehit hem de mücadele verdi”

Arakan’da yaşanan zulümlere değinen AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Süleyman Ergül de, “HÜDA PAR camiasının tamamı bu süreç içerisinde hem şehit verdi hem de mücadele verdi, cezaevlerine girdiler. Ama yılmadılar, usanmadılar. Kendi bildikleri doğruları devam ettirdiler. Bu anlamda AK Parti’yi temsilen burada bulunuyoruz. Biz burada bayram yaparken Arakan’da, Suriye’de yaşanan zulümleri görüyoruz. Müslümanların oldukları beldelerde kan ve gözyaşı var. Bayramların gerçek bayram olması bakımından elimizden geleni yapmalıyız. HÜDA PAR’da bu konuda elinden geleni yapan bir partidir. Bu anlamda hepsini yürekten kutluyoruz ve bayramlarını tebrik ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Samimi bir atmosferde geçen bayramlaşma ziyareti yapılan ikramların ardından son buldu.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!