olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
21 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

AK Parti gündemi değerlendirdi

AK Parti gündemi değerlendirdi
Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül yanında büyükşehir belediye başkanı Nihat Çiftçi ve Şanlıurfa AK Parti Milletvekilleri ile birlikte 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana Şanlıurfa’da yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında basın toplantısı düzenledi.

Haber: Mehmet Kaması

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba Mehmet Ali Cevheri, Mehmet Akyürek, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Ak Partili üyeler katılımı ile Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde yapılan basın açıklamasında Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül şimdiye kadar bu meydanlarda olan ve bu büyük zaferin tek kahramanı olan vatandaşlara şükranlarını iletti. Zeynel Abidin Beyazgül, “Mitingimizin adı ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’dir. Milletimiz, ülkemizin bütünlüğü için birlikte dik durmuştur.” dedi.

Toplantıda konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise, “Bu mitingin sahibi demokrasiye, bayrağına, vatanına sahip çıkan darbeye karşı mücadele eden halkımızdır.” diye konuştu.

‘Mitinge ilçe başkanlarını da davet ettik’

Zeynel Abidin Beyazgül, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ının açıklaması ile demokrasi nöbeti yarın Yenikapı’da yapılacak olan büyük bir miting sonrası son bulacaktır. Bunun yanında Şanlıurfa’da da Rabia Meydanı’nda ilçelerimizin STK’larımızın ve Siyasi partilerimizin katılımıyla biz de Şanlıurfa’da büyük bir miting düzenleyeceğiz. Bu miting için CHP, MHP ve HÜDA-PAR Şanlıurfa İl başkanlarını davet ettik. Sağlık Bakanı Mehmet Akdağ da Şanlıurfa’ya gelerek bu büyük mitingimize katılacaktır.” dedi.

“Demokrasi ve Şehitler Mitingidir”

Şanlıurfa Rabia Meydanında yarın yapılacak mitinge bütün vatandaşları beklediğini söyleyen Zeynel Abidin Beyazgül, “Sağlık Bakanımız miting öncesinde Şanlıurfa’da incelemelerde bulunacak. Bakan Faruk Çelik de Erzurum’da görevde olacak. Mitingimizin adı ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingidir. Milletimiz, ülkemizin bütünlüğü için birlikte dik durmuştur. İstanbul’da yapılacak olan büyük miting gibi biz de Şanlıurfa’da büyük bir kalabalıkla Şanlıurfalılar burada mesajını vereceğiz. Bütün ilçelerdeki, kırsaldaki halkımız davetlidir.” diye konuştu

‘Herkesin katılacağı bir mitingdir’

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Bu mitingin sahibi demokrasiye, bayrağına, vatanına sahip çıkan darbeye karşı mücadele eden halkımızdır. Bu herkesin katılabileceği şehir mitingidir. Bu demokrasi nöbetinde tüm STK’lar Siyasi partiler ve tüm halkımız çok güzel duyarlılık göstermiştir.  Buradan biz de tüm halkımızı davet ediyoruz.” dedi.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!