olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

AK aday Dilek çiftçi ev ziyaretinde

AK aday Dilek çiftçi ev ziyaretinde
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı TV Yapımcısı Gazeteci Yazar Dilek Çiftçi, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler nedeniyle erken başladığı seçim çalışmalarına ev ziyaretleriyle devam ediyor.

İBRAHİM HALİL KAHRAMAN

Seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerine başlayan Gazeteci Yazar Dilek Çiftçi, sadece bizlerin değil, ümmetin genelinin huzuru için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmaları gerektiğini söyledi.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Devteşti Mahallesinde Çoban ailesinin kapısını çalan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı TV Yapımcısı Gazeteci Yazar Dilek Çiftçi, ev sakinleri ve hazır bulunanlara 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerle ilgili bilgiler verdi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vatanımıza ihanet etmeyen, insanlarımıza hainlik etmeyen herkesi kucakladığını belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımız İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı görevinden beri içimizdeki özellikle din düşmanlarıyla uğraşıyor. Başörtüsü yasağı sayesinde kalktı. Daha nice yanlışlar düzeltildi. Ülkemizin en ücra köşesine bile hizmet götürülüyor. Yeni yollar, okullar, üniversiteler, en önemlisi de düşmanlara karşı vatan savunmamızda kullanılmak üzere çeşitli savaş silahlarını kendimiz üretmeye başladık. İnanın Cumhurbaşkanımız recep Tayyip Erdoğan ve muhterem eşi Emine Hanım, hep insanımız için çaba sarfediyorlar. Komşu devletlerden Rusya’nın Devlet Başkanı Putin bile Cumhurbaşkanımızı övüyor ve onun hakkında, ‘Erdoğan çok akıllı bir adam. 13-14 yıl hiç kimseye sesini çıkarmadı, kendi silahını üretti, şimdi herkese kafa tutuyor’ diyor. İnanın elin gavuru çok doğru söylüyor. Cumhurbaşkanımız çok akıllı biri. Bizler de ona layık olmalıyız. 24 Haziran’da Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanlık seçiminde oyumuzu Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekilliği seçiminde ise AK Partiye verelim. Bakın bende AK Partiden Şanlıurfa Milletvekili aday adayı oldum. Aday gösterilirsem inşaallah çok daha fazla çalışmaya ve sizleri düzenli olarak ziyaret etmeye, sorunlarınızı, taleplerinizi Ankara’ya ileterek çözüm bulmaya gayret edeceğim. Mühim olan öncelikle Cumhurbaşkanımıza oy vermek ve onu yeni sistemde Devlet başkanı yapmaktır” dedi.

Ev sakinlerinden Saadet Çoban ve konukları ise, Cumhurbaşkanımız recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Hanım için oylarını kullanacaklarını, kimsenin merak etmemesi gerektiğini, kazananın Şanlıurfa ve Türkiye olacağını, dolayısıyla mazlumların, İslam aleminin de Allah’ın izniyle huzur bulacağını söyledi.

 

 

 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!