olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
19 Ekim, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

'Aday gösterilmeyen vekiller ne dedi?'

'Aday gösterilmeyen vekiller ne dedi?'
AK Parti'nin 24 Haziran seçimleri için açıkladığı milletvekilliği listesinde kendisine yer bulamayan isimlerden Faruk Çelik, Mahmut Kaçar, Mehmet Akyürek, Kemalettin Yılmaztekin ilk yorumlarını sosyal medya hesaplarından verdi.

Faruk Deveci'nin özel haberi

İşte o yorumlar:

LİSTE TİTİZLİKLE HAZIRLANDI

Faruk Çelik: Partimizin 27. Dönem için titizlikle hazırlanan aday listesi, milletimize, adaylarımıza ve partimize hayırlı olsun. 24 Haziran’da hepimizi mutlu edecek sonucu almak temennisiyle aday tüm arkadaşlarımıza başarılar dilerim.

’KUTLU MÜCADELEYE OMUZ VERECEĞİZ‘

Mahmut Kaçar: AK kadrolar içinde hizmet sunmama vesile olan liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, evladı ve hizmetkarı olmaktan şeref duyduğum tüm Şanlıurfalı hemşehrilerime ve Aziz milletimize teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Milletin birliği ve Ümmetin selameti için  Hak yolda, AK Partimizin ve Cumhurbaşkanımızın bu kutlu mücadelesine  omuz vermeye ve bir nefer olarak çalışmaya devam edeceğim. Başta Şanlıurfa olmak üzere tüm Türkiye'de bu davayı omuzlamak için aday olan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Allah muvaffak etsin. Allah yar ve yardımcımız olsun.

’PARTİMİN NEFERİYİM‘

Mehmet Akyürek: Başta Şanlıurfa olmak üzere Ülkemizin her köşesinde Hak yolunda davayı omuzlamak için aday olan tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum.  Rabbim yar ve yardımcınız olsun her daim inşallah...Geçmişte olduğu gibi bundan sonrada Sayın Cumhurbaşkanımızın, partimizin hak yolundaki kutlu mücadelesine omuz vermeye partimizin bir neferi olarak her daim çalışmaya çabalamaya, Allah'ın izniyle devam edeceğim. Bizlerden desteklerini esirgemeyen, bizlere millete hizmet yolunda  bu onuru yaşatan teşkilatlarımıza ve Aziz Şanlıurfalı hemşerilerimi de şükranlarımı arz ediyorum.  Bu kutlu yolda her zaman olduğu gibi yine ‘DURMAK YOK YOLA DEVAM DİYORUZ‘

'GEVŞEMİYORUZ'

Kemalettin Yılmaztekin: AK Parti'yi sadece bir parti olarak görmedik ki biz! Bu dâva; asırlar ötesinden tevdi edilen bir emanettir. Küfre karşı salladığımız kılıcımızdır, zırhımızdır, bedenimizdir, ruhumuzdur. Reisimle ilk günkü aşkla ve daha fazlasıyla DEVAM...

Vela Tehinu, Vela Tahzenu entum'ul a'lavne,in kuntum mu'minin. Yâni; üzülmüyoruz, gevşemiyoruz. İnanıyoruz ve üstünüz.

Reis'im @RT_Erdogan biz seni Allah(CC) için seviyoruz. Allah(CC) dinimi, milletimi, devletimi, bayrağımı daim kılsın. Rabbim( CC) bu davada bizleri daim hizmetkâr eylesin.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!