olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
19 Ekim, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Açanal, Esnafın Nabzını Tutmaya Devam Ediyor

Açanal, Esnafın Nabzını Tutmaya Devam Ediyor
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Ecz. Zemzem Gülender Açanal, Atatürk Bulvarı esnaflarını ve Hızmalı Köprü Kadın Destek Merkezini ziyaret edip, 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

Beraberinde Haliliye Belediyesi Meclis üyesi Halil Yetkin ile birlikte Atatürk Bulvarı esnaflarını tek tek ziyaret ederek hal hatır soran, varsa sorunlarını ve taleplerini dinleyen Açanal, 24 Haziran'ın zor bir seçim değil ancak çok önemli bir seçim olduğunu, geleceğini düşünen herkesin 24 Haziran günü mutlaka sandık başına giderek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Partiye oy vermelerini istedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24 Haziran seçimleriyle yeni bir sisteme geçeceğiz

 

Daha sonra beraberinde Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba'nın eşi Gül Fakıbaba, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Semi Çiftçi ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven'le birlikte Hızmalı Köprü Kadın Destek Merkezini ziyaret eden Açanal, orada da kadınlara 24 Haziran seçiminin önemini şu sözlerle anlattı:, “Biliyorsunuz bir seçim sürecine girdik. Bu seçim kesinlikle zor bir seçim değil, sadece çok önemli bir seçim. Neden önemli derseniz; yeni bir sisteme geçeceğiz. Bu sistem Cumhurbaşkanlığı Sistemi. Öncelikle Cumhurbaşkanımızı Başkan yapacağız. Daha sonra güçlü bir parlamento için Milletvekili seçimini yapacağız. Bu çok önemli. Sakın bir başka partiye de oy verelim düşüncesine kapılanlar varsa aranızda, lütfen dinlediklerinizi sizde onlara ifade edin. Kesinlikle Milletvekilliği seçiminde AK Partiye oy kullanmamız gerekiyor ki; bu ülke gerçekten istiklaline, istikbaline kavuşsun ve Cumhurbaşkanımızın eli güçlensin. Bu konuda kadınlarımıza çok görev düşüyor. Zaten sizlerde biliyorsunuz ki; Cumhurbaşkanımız kadınlara çok önem veriyor. Cumhuriyet tarihinde bir ilktir, Kadın Kollarının kuruluşu. 2002'de AK Parti ile birlikte Kadın Kolları kurulmuştur ve Kadın Kolları kurumsallaşmıştır. Kendi başına bir kurumdur, kongre yapar, üye kaydeder ve Kadın Kolları partide hemen hemen Gençlik Kolları ile birlikte hemen hemen en aktif yan koldur. Cumhurbaşkanımız da bu nedenle Kadın Kolları ile birlikte kadınlara yaşam alanı açtı. Çok değil, yaş olarak hepiniz bilirsiniz. Kadınlar 16 yıl önce neredeydi? Hepsi evlerin içindeydi, hiç kimse çıkmazdı. Kadınları zorla önce sosyal hayata çektik, sonra siyasal hayata çektik. Bakın bu Kadın Destek Merkezlerine. İlkini Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba'nın eşi Gül Hanımın destekleriyle Fakıbaba döneminde Yeşildirek'te kurduk. Ne zor şartlarla kurduk. Çok iyi hatırlıyorum; böyle bir kuruluşun bütçesi bile yoktu. Spot Pazarından Buzdolabı aldırıp koydurdum oraya, kadınlar geldiğinde soğuk su içebilsin diye. İlk Kadın Destek Merkezini orada kurduk. Hergün bir Kadın Destek Merkezine gidiyorum, mutluluktan sarhoş oluyorum desem yeridir” 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!