© Şanlıurfa Olay 2021

Yetim iftar programında basınla buluştu

Türkiye 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimler için sandık başına gidiyor.

Türkiye 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimler için sandık başına gidiyor.

Seçime bir ay kala adaylar çalışmalarına hız verdi. İYİ Parti Şanlıurfa 1. Sıra Milletvekili adayı Emin Yetim listelerin açıklanmasından sonra çalışmalarına başlayan ilk aday oldu.

​​​​​​Listelerin netleşmesinden hemen sonra kente gelen Yetim Şanlıurfa İYİ Parti il Başkanlığı önünde bir basın açıklaması yaparak hizmet temelli bir milletvekilliği yapacağını altını çizmişti.

Yeni istifa olmayacak 

Listelerin belli olması sonrası kopuşların yaşandığı İYİ Parti'den aday olan Emin Yetim ve  Şanlıurfa İl Teşkilatı iftar programında bir araya geldi. Özel bir mekanda yapılan programa çok sayıda partili ve basın mensubu katıldı. Burada konuşan İl Başkanı Sadık Köroğlu "Şanlıurfa İYİ Parti İl Başkanı olarak görevimizin başındayız, huzurlarınızdayız. Yönetim kurulumuz da görevinin başında. Bizim bu süreçte tek bir amacımız var. Şanlıurfa'da en az 3 vekil çıkarmak hedefimiz var. Bunun için çalışıyoruz"

 

DEVA'dan istifa edip İYİ Parti’ye katıldı

Yapılan programda  birde sürpriz gelişme yaşandı. Seçime CHP listelerinden girme kararı alan Demokrasi ve Atılım Partisi Karaköprü Belediyesi Meclis üyesi Halil Kızılelma partisinden istifa ederek İYİ Parti'ye katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER