© Şanlıurfa Olay 2021

Urfasporlu futbolcu yüzlerce oyuncuyu geride bıraktı!

TFF 2. Lig Beyaz Grup ve Kırmızı Grupta piyasa değeri en yüksek oyuncular belli oldu. Listede Şanlıurfaspor’dan da bir isim, Beyaz Grupta piyasa değeri en yüksek oyuncu olurken, genel listede ise dördüncü sırada yer aldı

Transfermarkt’ın derlediği verilere göre, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup ve Kırmızı Grupta piyasa değeri en yüksek olan futbolcular açıklandı.

Listenin başında Sarıyer’den Eren Aydın bulunurken, Şanlıurfaspor’un futbolcusu Behlül Aydın da listede kendine yer buldu.

BEYAZ GRUPTA EN DEĞERLİ OYUNCU

Şanlıurfaspor’la şampiyonluk mücadelesi veren başarılı futbolcu Behlül Aydın, 250 bin euro piyasa değeriyle listenin dördüncü sırasında yer aldı. Aydın, Beyaz Grupta ise piyasa değeri en yüksek futbolcu olarak belirlendi.

TRABZONSPOR’DAN KİRALIK

Sezon başında Karadeniz ekibi Trabzonspor’dan Şanlıurfaspor’a kiralanan 22 yaşındaki Behlül Aydın, bu sezon oynadığı 22 maçta takımına 10 gol atarak katkıda bulundu.

İŞTE EN DEĞERLİ 5 OYUNCU

Listenin ilk sırasında Sarıyer’in Galatasaray’dan kiraladığı forvet oyuncusu Eren Aydın yer aldı. Aydın’ın ardından Kocaelispor’dan Samed Kaya, İskenderunspor’dan Muhammet Can Tuncer, Şanlıurfaspor’dan Behlül Aydın, Amed SK’den Cantuğ Temel yer aldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER