© Şanlıurfa Olay 2021

Urfalı Kıck Boksçudan Büyük Başarı

Antalya'da devam eden Türkiye Açık Kıck Boks Şampiyonası'na 81 ilden 6 bin sporcu katıldı. Haliliye Belediye Kulübü milli sporcusu Fatma Nursev Akaltun, ilk kez çıktığı büyükler kategorisinde +70 kg'de büyük bir başarı elde ederek Türkiye 2.'si oldu.

Kıck Boks Milli Takım Antrenörü ve İl Temsilcisi Murat Akaltun, şampiyonaya çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirtti. Akaltun, "Hummali çalışmalarımızın karşılığını elde ettiğimiz başarılarla çok şükür almaktayız" dedi. Sporcu Fatma Nursev Akaltun'un ilk kez büyükler kategorisinde mücadele ettiğini ve Türkiye ikincisi olduğunu belirten Akaltun, önlerinde iki tane daha Türkiye Şampiyonası olduğunu ve bu başarıların devamını beklediklerini ifade etti.

Milli sporcu Fatma Nursev Akaltun, şampiyonaya çok iyi hazırlandığını ve gençler kategorisinde daha önce büyük başarılar elde ettiğini belirtti. Akaltun, "İlk kez çıktığım büyükler kategorisinde de Türkiye 2.'si oldum. Önümüzde yapılacak olan iki tane Türkiye Şampiyonası var. O şampiyonalarda da birinci olarak büyükler kategorisinde de Şanlıurfa'mızı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım" dedi. Akaltun, başarısında emeği olan Kıck Boks Milli Takımı Antrenörü Murat Akaltun ve Buket Demirci'ye teşekkür etti. Ayrıca Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a da spora, sporcuya ve gençlere vermiş olduğu katkılardan dolayı şükranlarını sundu.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER