© Şanlıurfa Olay 2021

Urfa’da operasyon! 30 kişi gözaltına alındı!

Şanlıurfa merkezli 10 ilde 'İletişim Yoluyla Nitelikli Dolandırıcılık2 suçunu işleyen faillerin tespit edilmesine ve yakalanmasına yönelik yapılan eş zamanlı operasyonla 30 şahıs yakalandı

Şanlıurfa il Emniyet 

Müdürlüğü ekipleri tarafından 'İletişim Yoluyla Nitelikli Dolandırıcılık' suçunu işleyen faillerin tespit edilmesine ve yakalanmasına yönelik 4 ay boyunca kapsamlı bir çalışma sürdürüldü.

Çalışmalar sonucu kendilerini kamu görevlisi olarak (Hakim, Savcı, Polis vb.) tanıtan şüpheli şahısların ülke genelinde özellikle öğretmenleri hedef alarak dolandırdıkları ve müştekileri zarara uğrattıkları tespit edildi.

Akçkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışmaların sonlandırılması kapsamında Şanlıurfa merkezli  İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, İzmir, Antalya, Ankara, Gaziantep ,Van ve Ağrı illerinde şüphelilerin yakalanmasına yönelik eş zamanlı operasyon yapıldı.

Yapılan operasyon kapsamında 30 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan detaylı soruşturma sonucunda, yakalanan 30 şüpheli şahıs adli mercilere sevk edilecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER