© Şanlıurfa Olay 2021

Tüm birikimini gözünü kırpmadan bağışladı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, hayırsever vatandaşların eğitim seferberliğine büyük katkı sağladığını belirterek, Türkan Özden'in bir ilkokul yaptıracağını duyurdu.

Şanlıurfa’da eğitime anlamlı destek.

 

Şanlıurfa Valiliği’nde Haliliye’de yaşayan Türkan Özden 4 derslikli ilkokul yapılması için protokol imzalayarak bütün birikimini bağışladı.

 

Protokol imza törenine, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Haliliye Kaymakamı Muhammed Serkan Şahin ve Türkan Özden katıldı. 

 

Vali Şıldak, hayırsever Türkan Özden’in bu anlamlı katkısına dikkat çekerek, eğitime verilen bu desteğin Şanlıurfa için büyük önem taşıdığını vurguladı.

 

 

 

ŞILDAK: EĞİTİME VERDİĞİ BU ANLAMLI DESTEK İÇİN ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

 

Vali Şıldak, konuya ilişkin sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

 

 “Hayırsever vatandaşlarımız eğitim seferberliğimize destek sağlıyor. Kıymetli Türkan Özden, Haliliye Kepirli Mahallesi’nde bir ilkokul yaptırıyor. Eğitime verdiği bu anlamlı destek için şükranlarımı sunuyorum. Şanlıurfa’da değerli vatandaşlarımızı eğitime katkı sağlamaya davet ediyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde 'okul yapımı' konusunda başlatacağımız kampanya ile ilimize yeni okullar kazandırmayı hedefliyoruz. Şanlıurfa’da eğitim birinci önceliğimiz.”

 

ŞAHİN: EĞİTİM SEFERBERLİĞİNE DESTEKLER SÜRÜYOR

 

Haliliye Kaymakamı Muhammed Serkan Şahin ise bu desteklerin Şanlıurfa eğitiminin gelişimine katkı sağlayacağını vurgulayarak şunları kaydetti: 

 

“Şanlıurfa Valimiz Hasan ŞILDAK’ın çağrısıyla Şanlıurfa’da eğitim seferberliğine destekler sürüyor. Hayırsever Türkan ÖZDEN, İlçemize bağlı Kepirli Mahallesi’ndeki yeni bir okulun inşası için bağışta bulundu. Protokol imza törenine katılım sağlayan Kaymakamımız Dr. Muhammed Serkan ŞAHİN, bu destekler Şanlıurfa eğitiminin gelişimine katkı sağlayacağını vurgulayarak hayırsever ÖZDEN’e teşekkürlerini iletti”.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER