© Şanlıurfa Olay 2021

TOKİ, 32 ilde 169 konut ve 28 ilde 192 iş yeri satışa çıkarıyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 13-14 Aralık'ta 32 ilde 169 konut ile 28 ilde 192 iş yerini açık artırma yöntemiyle satacak. Konutlar yüzde 25 peşinat, 72 ay vadeyle, iş yerleri ise yüzde 25 peşinat, 48 ay vadeyle alınabilecek.

TOKİ’nin satışa çıkardığı konutlar arasında Şanlıurfa, Adana, Ağrı, Ankara, Aydın, Balıkesir, Batman, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gümüşhane, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Siirt, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Tunceli, Van, Yozgat ve Zonguldak illerinde bulunuyor. Konutların büyüklükleri 75 ile 175 metrekare arasında değişiyor. Konutların fiyatları ise 100 bin TL ile 500 bin TL arasında değişiyor.

 

TOKİ’nin satışa çıkardığı iş yerleri ise Afyonkarahisar, Ağrı, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bursa, Çorum, Denizli, Elazığ, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hatay, İzmir, Kars, Kastamonu, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Niğde, Ordu, Sakarya, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Trabzon illerinde yer alıyor. İş yerlerinin büyüklükleri 25 ile 300 metrekare arasında değişiyor. İş yerlerinin fiyatları ise 50 bin TL ile 1 milyon TL arasında değişiyor.

 

TOKİ’nin açık artırma yöntemiyle satışa çıkardığı konut ve iş yerlerine başvurmak isteyenler, 13-14 Aralık tarihlerinde TOKİ’nin internet sitesinden veya satış ofislerinden başvuru formu alabilecekler. Açık artırmalar, konutlar için 13 Aralık Çarşamba, iş yerleri için 14 Aralık Perşembe günü saat 10:00’da TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkez binasında yapılacak. Açık artırmalara katılmak isteyenler, peşinat tutarının yüzde 3’ü kadar teminat bedeli yatırmak zorunda.

 

(Haber Merkezi)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER