Şanlıurfaspor'da beklenen toplantı yapıldı

Kulüp Yönetim Kurulu’nun dün El Ruha Oteli’nde yapılan toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç de katıldı

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
https://www.sanliurfaolay.com/

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu dün El Ruha Oteli’nde toplandı. Kulüp Başkanı Fethi Şimşek öncülüğünde İl Reha Oteli’nde gerçekleştirilen toplantıya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç de katıldı.

ÖZKÖYLÜ’YLE HENÜZ ANLAŞMAYA VARILAMADI Toplantıda önümüzdeki sezon Şanlıurfaspor’un Süper Lig hedefini tutturabilmesi için yapılması gereken çalışmalar ele alındı.

2014-2015 sezonunun değerlendirmesi,  Kulübe katkı sağlayacak yeni isimlerin yönetim kuruluna dahil edilmesi, Olağanüstü kongre,, transfer politikası,  Teknik Direktör Osman Özköylü’nün durumu ele alınan konular arasındaydı. Şanlıurfaspor’un bir sezon için verebileceği para Özköylü’ye bildirildi.  Görüşmelerden şu ana kadar sonuç alınabilmiş değil.

Toplantının ikinci bölümü iftar sonrasına bırakıldı. Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, "Şanlıurfaspor'un menfaati için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın" dedi. Alınan kararların kamuoyuna bir basın açıklamasıyla duyurulacağı bildirildi.(urfahizmet)