Hasan Şahin Şanlıurfaspor’a talip oldu

GaziantepSpor Başkanı Hasan Şahin Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Olay Medya’yı ziyaret ederek, Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyet Başkanı Küresel Gazeteciler Konseyi İl Temsilcisi Celal Çiftçi ile görüştü.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
https://www.sanliurfaolay.com/

Şanlıurfaspor’a talip olduğunu ilk kez Çiftçi’ye açıklayan Şahin, Şanlıurfaspor için umutlu olduğunu belirtti.

GaziantepSpor Başkanı Hasan Şahin Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Valinin destek vermesi halinde kulübü çok kısa sürede toparlayacağın söyledi.

Maddi sorunlar nedeniyle tarihinin en kötü dönemini yaşayan Şanlıurfaspor’un son kulüp Başkanı Nihat Çakır da istifa etmiş, kulüp küme düşmüştü. Şanlıurfaspor’un bu durumda olmasına üzüldüklerini aktaran Şahin, söz veren yetkililerin sözünü tutmasını istedi.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün kulüp için destek vermesini isteyen Şahin, Şanlıurfa’nın markası olan kulübü tekrar canlandırmayı hedeflediklerini söyledi.