TFF 1. Lig’de küme düşmeme mücadelesi veren Şanlıurfaspor ligin 30’uncu haftasından İzmir temsilcisi Altınordu’ya konuk oldu. Şanlıurfaspor maça hızlı başlamasına rağmen, Altınordu kısa sürede oyunun hâkimiyetini eline aldı. İlk yarıda iki takım da skor tabelasını değiştirecek golü bulamayınca taraflar soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti. İkinci yarıda ise oyunun kontrolü ev sahibi Altınordu’ya geçti. Sık sık Urfaspor kalesini tehdit eden İzmir ekibi çok geçmeden aradığı golü buldu. Dakikalar 55’i gösterirken ev sahibinde Erdoğan Yeşilyurt sahneye çıktı ve Altınordu’yu 1-0 öne geçirdi.
Altınordu golü bulmasına rağmen Urfaspor kalesinde tehdit oluşturmaya devam etti. Şanlıurfaspor cephesi ise rakip kaleyi ceza sahasından şutlarla tehdit etmeye çalıştı. Dakikalar 90’larda herkes maç bitti derken Şanlıurfasporlu Berkay takımını yıkan bir penaltıya sebep oldu. Berkay ceza sahasında rakibine müdahale edince hakem tereddüt etmeden penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Fatih Aktay kaleciyi farklı noktaya topu ise farklı yöne gönderdi.
Atılan penaltıdan sonra maç sona erdi, Şanlıurfaspor konuk olduğu Altınordu’ya 2-0 yenildi. Bu skorla birlikte Şanlıurfaspor 30 puanda kalırken, Altınordu ise puanını 43’e çıkardı. Şanlıurfaspor ligde kalma umutlarını gelecek haftalardaki maçlara bıraktı.