© Şanlıurfa Olay 2021

Sarayda Ünal Canbey Hareketliliği!

Milli Mücadele Partisi Genel Başkanı Ahmet Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ünal Canbey'in Cumhurbaşkanı Yardımcılığına getirilmesinin an meselesi olduğunu duyurdu.

Milli Mücadele Partisi Genel Başkanı Ahmet Kaya'nın "Çok Büyük Haber" başlığı ile duyurduğu paylaşımın devamında, "Devlet Nihayet Harekete mi Geçti?" diyerek, Ünal Canbey'in başkanlığında Bağımsız Denetçi kurularak tüm kurumların denetlenmesinin yapılacağı yönünde kulis bilgisini duyurdu.

**İşte O Paylaşım:**

Çok Büyük Haber!  

Devlet Nihayet Harekete mi Geçti?

Kulis haberlerine ve saraya yakın çevrelerden sızan bilgiye göre, Erdoğan'ın yarattığı kaos ve kötü yönetime son vermek için Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak atanacak olan Ünal Canbey'in başkanlığında Bağımsız Devlet Denetleme Kurulu kuruluyor ve Kurul her an onaylanabilir.

Kulis bilgilerine göre, bu sistem kurulduğunda; Cumhurbaşkanı dahil hiç kimse, yolsuzluk, rüşvet, hırsızlık yapamayacak, hak, hukuk ve adaletten ayrı duramayacak, Anayasa, kanun ve kuralları esas alarak aykırı hiçbir iş yapamayacaktır.

Denetimi, siyasi partilerden ve hükümetlerden bağımsız olarak Türkiye Cumhuriyeti Devletini temsilen Bağımsız Devlet Denetleme Kurulu yapacaktır.

Körün istediği iki göz, biri eğri biri düz. Bu tür bir sistemin kurulmasını kim istemez ki? İnsanlar 22 yıldır devletin harekete geçmesini ve insanları içinde bulunduğu zor durumdan kurtarmasını bekliyor! Bu bağlamda Bağımsız Devlet Denetleme Kurulu'nun kurulması gerçek bir devrim olur!

Kulis haberlerine genel olarak mesafeli dururum ama haber kaynağının saraya yakın olması bu haberin doğru olacağı ümidini artırıyor!

**Ünal Canbey**

Milli Mücadele Partisi Genel Başkanı Ahmet Kaya'nın paylaşımı.

Milli Mücadele Partisi Genel Başkanı Ahmet KAYA'nın paylaşımı


Kaynak:Gazete Akdeniz 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER