© Şanlıurfa Olay 2021

Şanlıurfaspor’un final maçında bir ilk!

TFF 2. Lig play-off finalinde Şanlıurfaspor ile Bucaspor 1928 karşı karşıya gelecekken, TFF’nin aldığı kararla TFF 2. Lig play-off finalinde ilk VAR sistemi uygulanacak. Karşılaşmanın VAR hakemleri de açıklandı.

Spor Toto 1. Lig’e yükselecek olan son takım belli oluyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (2. Lig play-off finalinde 38 haftalık uzun maratonun ardından gruplarını 2. sırada bitirerek play-off yarı finalini kazanan Şanlıurfaspor ile Bucaspor 1928 karşı karşıya gelecek.

Final müsabakası bugün saat 19.00’da MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma, A Spor'dan naklen yayınlanacak.

Zorlu karşılaşmanın hakemleri ise; Zorbay Küçük, Ceyhun Sesigüzel, Erdem Bayık ve Burak Pakkan olarak açıklandı.

İLK KEZ VAR SİSTEMİ UYGULANACAK

TFF geçtiğimiz günlerde TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig play-off finallerinde ilk kez video assistant referee (VAR) sisteminin uygulanacağını duyurmuştu. TFF 3. Lig play-off finallerinde ilk kez uygulanan VAR sistemi, Şanlıurfaspor ile Bucaspor 1928’in karşılaşacağı TFF 2. Lig play-off finalinde de ilk kez uygulanacak.

İŞTE MÜSABAKANIN VAR HAKEMLERİ

TFF tarafından müsabakanın VAR hakemi olarak ise Atilla Karaoğlan atanırken, AVAR hakemleri ise Mustafa İlker Coşkun ve Mustafa Sönmez olarak belirlendi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER