© Şanlıurfa Olay 2021

Şanlıurfaspor’un final maçına Süper Lig hakemi!

TFF 2. Lig’de Beyaz Grubu 2. sırada bitiren Şanlıurfaspor ve Kırmızı Grubu 2. sırada bitiren Bucaspor 1928, play-off yarı finalinde rakiplerini eleyerek finalde karşı karşıya gelecek. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda Perşembe günü oynanacak olan karşılaşmaya ise Süper Lig hakemi atandı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig’de

play-off finali merakla bekleniyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grubu 2. sırada bitiren Şanlıurfaspor play-off yarı finalinde karşılaştığı 24 Erzincanspor’u 3-2 ve 2-0’lık skorlarla saf dışı bırakarak adını finale yazdırdı.

2. Lig Kırmızı Grubu 2. sırada bitiren Bucaspor 1928 ise, play-off yarı finalinde İskenderunspor A.Ş. ile karşı karşıya geldi. İzmir temsilcisi, rakibini 3-1 ve 1-0’lık skorlarla mağlup ederek finale yükseldi.

ZORLU MAÇ NE ZAMAN?

Spor Toto 1. Lig’e yükselecek olan son takımı belirleyecek olan zorlu karşılaşma 15 Haziran Perşembe günü saat 19.00’da Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda oynanacak.

DEV FİNALE SÜPER LİG HAKEMİ

Taraftarların merakla beklediği zorlu karşılaşmaya Adana bölgesinden Süper Lig Hakemi Zorbay Küçük atandı. Küçük’ün yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Erdem Bayık yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Burak Pakkan oldu.

Karşılaşma, A Spor’dan naklen yayınlanacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER