© Şanlıurfa Olay 2021

Şanlıurfa’da mezuniyet törenine öğrencilerin aileleri yoğun ilgi gösterdi

Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (MYO), 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni'ni büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Tören, 10 ayrı programdan mezun olan öğrencilerin ailelerinin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Mezuniyet töreninde konuşan Şanlıurfa Sosyal Bilimler MYO Müdürü Dr. Hülya Eraslan, okulun köklü geçmişi ve ülkemizde kaydettiği önemli gelişmeler hakkında bilgi verdi. Dr. Eraslan, "3 yıldır başarıyla uyguladığımız 3+1 eğitim sistemimiz sayesinde, öğrencilerimiz iş hayatına atılmadan önce sanayi ve hizmet sektörlerinde önemli deneyimler ve tecrübeler kazanıyor" dedi.

Dr. Eraslan, ayrıca 3+1 eğitim modeli kapsamında Şanlıurfa MYO'ya uygulamalı iş yeri eğitimi imkanı sunan tüm firmalara, öğrencilere ve öğretim elemanlarına teşekkür etti.

Öğrencilere seslenen Dr. Eraslan, "Bu gün burada olmanızda emekleri çok olan ailelerinizin değerini unutmayın. İş hayatınıza başlarken ilk süreçte zorluklar olabilir, ancak bu zorlukları aşabilecek tecrübe ve bilgiye sahipsiniz. Bundan sonraki hayatınızda hepinize sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir ömür diliyorum" dedi.

Bu mezuniyet, Şanlıurfa ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayacak yeni mezunları iş dünyasına kazandırıyor.

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER