© Şanlıurfa Olay 2021

Şanlıurfa'da ekipler nefes aldırmadı!

Şanlıurfa Viranşehir ilçesinde aranan şahısların yakalanması adına gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde 3 şüpheli yakalandı.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde emniyet ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda harekete geçen ekipler, 29 Şubat-1 Mart tarihleri arasında şok uygulamalar yaptı.

Çalışmalarda, 1 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.T. isimli şahıs; kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak ve tehdit suçlarından aranan 2 şahıs yakalandı.

3 adet ruhsatsız tabanca, 1 av tüfeği, 4,18 gram esrar, 2,35 gram eroin ve 0,26 gram metamfetamin maddesi ele geçirilen uygulamalarla ilgili açıklama şu şekilde:

“Viranşehir

İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce aranan şahısların yakalanması, suç ve suç unsurlarının tespiti ve önlenmesine yönelik 29 Şubat-1 Mart tarihleri arasında yapılan şok uygulamalarımızda;

510 şahıs 120 araç incelenmiş; dolandırıcılık suçundan hakkında 1 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.T. isimli şahıs; kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak ve tehdit suçlarından aranan 2 şahıs yakalanarak gözaltına alınmış,

Uygulamalarımız neticesinde; 3 adet ruhsatsız tabanca, 1 av tüfeği, 4,18 gram esrar, 2,35 gram eroin ve 0,26 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER