© Şanlıurfa Olay 2021

Şanlıurfa'da 3 sınav hazırlık merkezinin açılışını yaptı

TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa'da Eyyübiye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 3 sınav hazırlık merkezinin açılış törenine katıldı. Bozdağ, bu merkezlerin gençlere yönelik eğitim, kültür, sanat ve mesleki atölyeler sunduğunu belirtti.

Bozdağ, Süleymanşah Gençlik Merkezi, Onikiler Sınav Hazırlık Merkezi ve Yenice Sınav Hazırlık Merkezi'nin toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Şanlıurfa'nın tarihi ve kültürel bir şehir olduğunu söyledi. Bozdağ, "Şanlıurfa, aynı zamanda genç nüfusuyla da Türkiye'nin geleceğine yön verecek bir şehirdir. Bu nedenle gençlerimize yatırım yapmak çok önemlidir. Bugün burada açtığımız sınav hazırlık merkezleri, gençlerimizin eğitimine katkı sağlayacak, onlara yeni ufuklar açacaktır." dedi.

Bozdağ, sınav hazırlık merkezlerinde gençlere yönelik eğitim, kültür, sanat ve mesleki atölyeler bulunduğunu ifade etti. Bozdağ, "Bu merkezlerde gençlerimiz hem ders çalışacak hem de sosyal faaliyetlere katılacak. Bu sayede hem bilgilerini artıracak hem de yeteneklerini geliştirecek. Bu merkezler, gençlerimizin hayallerine ulaşmalarına yardımcı olacaktır." diye konuştu.

Bozdağ, açılış törenine katılan AK Parti milletvekilleri ve belediye başkanlarına teşekkür etti. Bozdağ, "AK Parti olarak Şanlıurfa'ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Şanlıurfa'nın her alanda kalkınması için çalışacağız. Şanlıurfa'nın geleceği için gençlerimize güveniyoruz." şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından spor müsabakalarında dereceye giren gençlere bisiklet hediyelerini takdim etti.

Açılış töreninde AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Halil Özcan, Ahmet Akay, Zemzem Gülender Açanal ve İbrahim Halil Yıldız ile Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve çok sayıda vatandaş da hazır bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER