© Şanlıurfa Olay 2021

Şanlıurfa'da 23 Nisan Coşkusu: Çocuklar Gönüllerince Eğlendi

Türkiye'nin dört bir yanında coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Şanlıurfa'da da büyük bir sevinçle karşılandı. Kutlamaların merkezlerinden biri olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Millet Bahçesi, çocukların neşe dolu anlarına ev sahipliği yaptı. Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, çocukların bu özel günlerinde onlara eşlik etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Millet Bahçesi'nde çocuklar için bir dizi etkinlik düzenledi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlarda kalan çocuklar, Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar'ın da katılımıyla düzenlenen programda gönüllerince eğlendi.

Çocuklara yemek ikramının da yapıldığı etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Millet Bahçesi'nde uçurtma uçuran çocuklar, müzik eşliğinde oyunlar oynayarak festival tadında bir gün geçirdiler. Bu özel gün, çocukların yüzlerindeki gülümsemelerle daha da anlamlı hale geldi.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER