© Şanlıurfa Olay 2021

Şanlıurfa dahi 28 İlde Kuruma Personel Alımı Yapılacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Genelinde 662 Personel Alacak! Kültür ve Turizm Bakanlığı, toplum yararına programlar kapsamında Şırnak başta olmak üzere 28 ilde 662 personel alımı yapacağını duyurdu.

Aralarında Şırnak, Diyarbakır, Adana ve Şanlıurfa Dahil 28 İlde Bu Kuruma Personel Alımı Yapılacak!

Temizlik, çevre düzenlemesi ve bakım-onarım görevleri için geçici personel alınacak. Başvurular yarın sona erecek.

Başvuru Süreci ve Şartları: Adaylar, İl Kültür Müdürlükleri aracılığıyla başvuruda bulunabilecekler. Genel şartlar ve Geçici Madde 5 kapsamındaki nitelikler aranacak.

Şırnak’ta 8 İşçi Alınacak: Şırnak Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, 8 işçi alımı için 12-16 Haziran tarihleri arasında başvuruları kabul edecek. Seçilen işçiler, 6 ay süreyle çalışacak ve 1 Temmuz’da göreve başlayacaklar.

Alım Yapılacak İller ve Kontenjanlar

Kayseri Melikgazi: 20 Kişi Ankara Altındağ: 75 Kişi Afyonkarahisar: 15 Kişi Aksaray Merkez: 9 Kişi Ardahan Merkez: 10 Kişi Artvin Merkez: 8 Kişi Adana Seyhan: 30 Kişi Aydın Merkez: 30 Kişi Bingöl Merkez: 6 Kişi Çanakkale Merkez: 12 Kişi Çorum Merkez: 17 Kişi Şanlıurfa Haliliye: 20 Kişi Mersin Akdeniz: 35 Kişi Diyarbakır Yenişehir: 25 Kişi Ordu Altınordu: 10 Kişi Balıkesir Karesi: 14 Kişi Edirne Merkez: 20 Kişi Bolu Merkez: 5 Kişi Düzce Merkez: 8 Kişi Bursa Osmangazi: 20 Kişi Tunceli Merkez: 11 Kişi Şırnak Merkez: 8 Kişi Niğde Merkez: 12 Kişi Nevşehir Merkez: 35 Kişi Isparta Merkez: 13 Kişi

Başvuru Yöntemleri

 

Başvurular, İŞKUR'un resmi sitesi https://esube.iskur.gov.tr, e-devlet veya alo 170 üzerinden yapılabilecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın bu önemli alım süreci, iş arayanlar için büyük bir fırsat sunuyor. Detayları kaçırmamak için ilgili müdürlüklerin duyurularını takip etmekte fayda var.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER