© Şanlıurfa Olay 2021

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Reklam Harcamaları İçin Şok İddia

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Bilal Tekatlı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin 30 milyon liralık reklam harcamalarını belge belge paylaştı. Tekatlı, 31 Mart yerel seçimlerine 15 günden az bir süre kala belediyenin reklamlar için harcanan faturaları tek tek paylaştı.

Tekatlı'nın paylaşımında, "İşte Zeynel beyin boş isimler altında alım yapmış gibi göstererek malum medyaya aktardığı 30.000.000 (Otuz Milyon) liranın belgeleri" ifadelerini kullandı. Tekatlı, "Fakirin hakkını rüşvet olarak dağıtıyorsun bu millet de seni dağıtacak" diyerek savcıları göreve davet etti.

Tekatlı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ün seçimi kazanmak için milletin parasıyla 30 milyon lira reklam için harcadığını belirtti. Tekatlı, "Şimdi anladınız mı neden; çalışanların hakkını vermez, her ay suya zam yapar, troll ordusu besler. Yolsuzluklara ve ranta göz yumar" ifadelerini kullandı.

Tekatlı, 31 Mart akşamı Şanlıurfa’lı hemşehrilerinin, milletin malını talan eden bu yönetimden sandıkta gerekli cevabı vereceğinden şüphesi olmadığını belirtti ve konunun takipçisi olacaklarını ifade etti.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER