© Şanlıurfa Olay 2021

Özgür Özel'den istifa edenlere yanıt gecikmedi!

CHP genel başkanı Özgür Özel aday tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantıda seçim süreci ile ilgili konuşan Özel, CHP'den istifa edenlere yanıt verdi!

CHP, Ankara'da aday tanıtım toplantısı düzenledi. Belediye başkan adaylarının katıldığı toplantıda CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçim ile ilgili çalışmaları ve süreci değerlendirdi.

 

Özel, süreçle ilgili açıklamalar yaparken aday seçilmeyen aday adaylarının istifası ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

CHP genel başkanı Özgür Özel, partiden istifa edenler için şunları söyledi:

 

"Son günlerde bazı televizyonlarda, gazetelerin kiminin manşetinde, kiminin eteğinde 3, 5, 10 memnuniyetsiz arkadaşımızın partiden ayrıldığını ya da başka taraflardan aday olmak istediklerini, eleştirili açıklamalarını görüyoruz. Hepsine sonuna kadar saygı duyuyorum.

 

Konuşulması gereken, benim gönlümde manşette olan kendisi olmadığı günün ertesi sabahı adaya telefon açıp, 'çok istedim olmadı, sizi belirlediler, ben çalışmaya hazırım' diyerek güne başlayanlardır.

 

Kendisi için giydirdiği aracı aday olan arkadaşına teklif edenler var. Kampanya için kendisine belirlediği bütçeyi ilçe belediyesine teklif edenler var. 3 kişi, 5 kişi partiyi tartıştırıyor ama partinin başarısını kendi başarısı sayanda var."

 

"HATAY MAĞDUR OLDU"

Ayrıca CHP genel başkanı Özgür Özel, Hatay'ın depremde mağdur olduğunu bunun sebebininde Hatay'ın CHP belediyesi olmadığını belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER