© Şanlıurfa Olay 2021

Nüfus müdürlükleri YKS için açık olacak mı? Açıklama geldi!

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, hafta sonu yapılacak YKS için nüfus müdürlüklerinin açık olacağı belirtildi.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YSK) 17-18 Haziran tarihlerinde yapılacak. Sınavın yapılacağı tarihlerde nüfus müdürlüklerinin açık olup olmayacağı merak ediliyordu.

Konuyla ilgili İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada sınava girecek adayların ihtiyaçlarının karşılanması için nüfus müdürlüklerinin hizmet vereceği kaydedildi.

Yapılan açıklamada, “Yükseköğretim Kurumları Sınavına ( YKS) katılacak adayların T.C. Kimlik Kartı başvurularının alınması amacıyla nüfus müdürlüklerimiz; 17 Haziran Cumartesi 07.00-17.00 ve 18 Haziran Pazar günü 07.00-15.30 saatleri arasında açık bulundurulacaktır.

Adayların mağdur olmaması için T.C. Kimlik Kart bedelini başvurudan önce yatırmaları ve son altı ay içerisinde çekilmiş bir adet biyometrik fotoğraf ile birlikte sınav merkezi olan nüfus müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER