© Şanlıurfa Olay 2021

Nihat Çiftçi: Şanlıurfa’ya Huzuru Kadınlar Getirecek

Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan adayı Nihat Çiftçi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle özel bir mekânda Karaköprü’de ikamet eden kadınlarla bir araya geldi. Sadece kadınların yapacağı tercihin bir belediye başkanı seçmeye yeteceğinin altını çizen Çiftçi, Şanlıurfa’ya huzuru kadınların getireceğini söyledi.

Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen programda kadınlarla buluştu. Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Meclis Üyesi Adayları Murat Cevheri ile Zeynel Tavaş'ın düzenlediği programda konuşan Çiftçi, kadınların yapacakları tercihin sonucu belirlemede etkili olacağını dile getirdi.

KADINLARIN İŞ SAHİBİ OLMASINI İSTİYORUZ

Kadınların siyasal bir güç olarak ta var olduğunu söyleyen Nihat Çiftçi, programdaki kadınlara hitabetinde şunları söyledi: “Yeniden Refah Partimizin Ahlaklı Belediyecilik anlayışında kadını yaşatmak var, kadını güçlü kılmak var. Kadın güçlü olursa, aile güçlü olur, aile güçlü olursa toplum güçlü olur. Bu toplumlarında Allah’ın izni ile hiçbir surette beli bükülemez, her zaman ülkesi anlamında söz sahibi olur. Biz parti olarak; kadınların okumasına, ayaklarının üzerinde durmasına, girişimci hale gelip iş sahibi olmasına çok sıcak bakıyoruz. 1 Nisan sabahı itibari ile bu sözlerimizi yerine getireceğiz.”

NİHAT ÇİFTÇİ İLK MÜJDESİNİ VERDİ

Programda yaptığı Nihat Çiftçi burada bulunan kadınlara ilk müjdesini verdi. Avrupa’dan bir heyet ile görüşme yaptığını söyleyen Çifçti, bu heyetin kendilerine bin girişimci kadına destek vereceklerini ifade etti. Nihat Çiftçi, 31 Mart seçimlerinde yetki aldıklarında Nisan ayı içerisinde bu proje için çalışacaklarını söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER