© Şanlıurfa Olay 2021

Nihat Çiftçi, Ahilik geleneğindeki Esnaf Duasına katıldı

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Karaköprü Belediye Başkan Adayı Nihat Çiftçi, sabahın erken saatlerinde tarihi hanlar bölgesindeki esnafı ziyaret ederek, 800 yıllık Ahilik geleneği olan Esnaf Duasına katıldı.

Her gün Şanlıurfa’nın farklı bir noktasında gerek vatandaş gerek ise ev gezilerini sürdüren Başkan Adayı Nihat Çiftçi, bugün 800 yıllık geleneğe sahip olan tarihi hanlar bölgesindeki esnaf duasına katıldı.

Ardından Şanlıurfa Göncüler Esnaf Başkanı Halil Göncü, Şanlıurfa Ayakkabıcılar Dernek Başkanı Yusuf Küp, Ayakkabıcı esnaf temsilcilerinden Mehmet Ali Karadaş ve farklı meslek gurupları odası başkanları ile bir araya gelen Başkan Adayı Nihat Çiftçi, bölge esnafını ziyaret ederek bol kazançlar temennisinde bulundu.

Ziyaretlerinin ardından bir açıklamada bulunana Başkan Adayı Nihat Çiftçi, “Bugün tarihi çarşılar bölgesindeki esnafımız ile bir araya geldik. Dualar ile başladık, meslek odalarımızı ziyaret ettik. Şanlıurfa’nın kalbi burada atıyor, Şanlıurfa’nın harmanlanmış alanı burası buradaki çoğu esnafımız ile yıllardır birlikte çalıştık ve çalışırken de mutlu olduğumuz abilerimiz ve bu gün bizleri burada misafir ettiler. Bu bölgenin maneviyatı kuvvetli olduğu için buradaki gezilerimizi biraz da Ramazan ayına bıraktık, Karaköprü, Eyyübiye ve Haliliye ayrımı yok her yeri gezeceğiz” dedi.

Öte yandan ziyaretlerinde Başkan Adayı Nihat Çiftçi’ye, Yeniden Refah Partisi Meclis Üyeleri ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER