© Şanlıurfa Olay 2021

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'ndan gece yarısı yeni açıklama: Başlıyoruz

Millet İttifakı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdi. Kılıçdaroğlu'nun aday gösterildiğini Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamolloğlu açıkladı. Kılıçdaroğlu önce Altılı Masa toplantısının yapıldığı Saadet Partisi önünde ardından da partisinin Genel Merkezi önünde halka seslendi. Kılıçdaroğlu, gece yarısı bir açıklama daha yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu Saadet Partisi’nde,Millet İttifağı ’nı oluşturan 6 partinin cumhurbaşkanı adayı olarak açıklandıktan sonra burada bir konuşma yaptı.

Kılıçdaroğlu daha sonra CHP Genel Merkezi’ne geldi. Kılıçdaroğlu burada da bir konuşma yaptı. Kılıçdaroğlu’na açıklaması sırasında eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da eşlik etti.

“İMAMOĞLU VE YAVAŞ’LA BİR YOLA ÇIKTIK”

Burada, parti önünde toplananlara hitap eden Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir yola çıktılarını belirtti.

Kılıçdaroğlu son açıklamasını Twitter hesabından yaptı. Kılıçdaroğlu, Cumhuriyeti denokrasi ile taçlandıracaklarını söyledi. Kılıçdaroğlu, "Millet İttifakının Sayın Genel Başkanlarına, duydukları güven için teşekkür ederim. Şimdi el ele, omuz omuza yürüyeceğimiz uzun bir yolumuz var. Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandıracağız. Başlıyoruz!" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER