© Şanlıurfa Olay 2021

Mem'den Eğitim alanında Şanlıurfa'da bir ilk!

Mem Eğitim Kurumları, bu yıl ilk defa bir uygulayacak olan sistem ve mekânla öğrencilerin en üst seviyede başarılı olmaları için olanak sağlayacak.

Şanlıurfa'da yıllardır eğitim alanında faaliyet gösteren ve binlerce öğrencinin farklı farklı üniversiteler kazanmasına neden olan Mem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Eğitimci Özgür Aslan, yeni eğitim ve öğretim yılında çok farklı bir konseptle eğitime merhaba diyecekler.

Uzun yıllar eğitim alanında başarılı bir şekilde faaliyet Mem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Eğitimci Özgür Aslan son olarak Ustalık Eserim olarak nitelendirmiş olduğu Özelim diye bu işin zirve noktası olarak beyan etmiş olduğu YKS Eğitim Merkezinin 28 Ağustos günü kapılarını açacağını belirtti.

Şanlıurfa’nın Eğitim sıralamasında istenilen bir seviyede olmadığını belirten ve bu eğitim seviyesinin istenilen bir seviyeye getirmek için var gücüyle mücadele ettiklerini belirten Mem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Eğitimci Özgür Aslan yapmış olduğu açıklamada “Bir Ustalık Eseri Olarak Özelim diyerek 

Bu İşin çıraklığından ve sahadan başlayarak kırılmadık rekor bırakmayan bizler olarak, bugüne değin YKS anlamında benzersiz bir yapı ve yaklaşımla 28 Ağustos’ta kapılarımızı memleket evlatlarına açıyoruz.

Yeni konsept ile ilgili bilgiler veren Eğitimci Aslan, “Sistemin Temel Mantığı şu, Öğrencinin ilk yılında, kapasitesini ortaya çıkarıp ulaşılabileceği en iyi yere ilk yılında en hızlı şekilde varmasıdır. 

Ayrıca manüel ve öznel ilerleyen gelişim basamaklarını tamamen bilgisayar ortamında, nicel ölçütler belirleyerek tespit etmesidir. Bu hedefe ulaşacak bilgi, tecrübe ve mekân yatırımları yanında aynı zamanda yapay zekâ destekli eğitim de çok önemli bir noktadır. 

Bu Yapay zekâ destekli izleme ve değerlendirme süreçleri, akademik tecrübeyle de birleşince, ortaya bambaşka bir yapı çıkacaktır. 

En iyi bildiğimiz ve iyi yaptığımız iş için kolları sıvadık ve devasa eğitim harekâtını başlattık. 

Mem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Eğitimci Özgür Aslan son olarak ise, Sözün özü; eğitim bu şehre kattığımız en büyük iyilik hareketidir.

Ve biz en iyisiyiz. Diyerek sözlerini noktaladı.  

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER