© Şanlıurfa Olay 2021

MAK Danışmanlık Urfa’da Seçmenlerin Nabzını Tutuyor !

MAK Danışmanlık, 2 milyonluk nüfuslu Şanlıurfa’da seçmenlerin nabzını tutuyor. Urfalılara 3 konuda soru yönelten anketörler, belediyeler, milletvekilleri ve memnuniyet konularında bilgi alışverişinde bulunuyor.

MAK Danışmanlık, Şanlıurfa’da. Yerel ve genel seçimler öncesi seçmenin nabzını tutmak için kentte araştırma çalışması yapan MAK Danışmanlık, seçmenlerle 3 konu hakkında bilgi alışverişinde bulunuyor.

Urfa’da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, Sanlıurfaolay.com’a yaptığı açıklamada,”MAK Danışmanlık olarak abonelerimiz için Şanlıurfa'da bir araştırma yapıyoruz şu aşamada. Şanlıurfa'nın bütün ilçelerinde, şehir merkezinde kırsal mahallelerine köylerinde, TÜİK verilerine uygun bir şekilde seçmenin oranıyla 750 kişi ile bir araştırma yapılıyor. Bu araştırmada üçlü sorular yönetiyoruz. Türkiye'nin genel durumu ile ilgili sorular; ekonomi, siyaset ve sosyal konular..”dedi.

SEÇİMLER ÖNCESİ ÖN ÇALIŞMA

“Ayrıca belediyeler anlamında büyükşehir, ilçe belediyelerinin hem memnuniyet hem de önümüzdeki süreçte kimleri görmek istiyorsunuz? sorularını yönetiyoruz. Daha çok erken; ama bir ön çalışma olarak hazırlıyoruz.” diyen Kulat, şunları kaydetti:” Belediyeye yönelik memnuniyet, eleştiriler ve beğendikleri yönleri... Hem ilçe hem şehir belediyeleri. Ayrıca milletvekillerine yönelik de vatandaşların memnuniyeti, tanıyıp tanımadığı, milletvekillerinin performansları vatandaşın milletvekillerinden beklentileri sorunlarının çözüme kavuşturulup kavuşturulmadığı, AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, HDP ve MHP'nin önümüzdeki seçimde kimleri milletvekili adayı olarak görmek istiyorsunuz sorusunu yöneltiyoruz.

60 PERSONEL SAHADA

Bu durumla siyasetin çok boyutlu nabzını tutmaya çalışıyoruz. Şanlıurfa genelinde 60 tane elemanımız çalışıyor. Merkez ve ilçelerde dün başlanmış bir çalışma. Öncelikli olarak bunları ele alıyoruz. Sonuçların bir kısmı kamuoyu ile paylaşacak, bir kısmı da abonelerimizin izin verdiği kadar..”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER