© Şanlıurfa Olay 2021

Karaköprü'de 'kirletmemek medeniyettir' kampanyasıyla mahalleler temizleniyor

Karaköprü Belediyesinin başlattığı 'Kirletmemek Medeniyettir' kampanyası kapsamında Başkan Nihat Çiftçi'nin ve vatandaşların katılımıyla Şenevler Mahallesinde temizlik çalışması yapıldı

Karaköprü Belediyesi Kadın Meclisi tarafından daha temiz Karaköprü parolasıyla başlatılan Kirletmemek Medeniyettir' kampanyası ile her hafta bir mahallede vatanfaşların katılımıyla genel temizlik çalışması gerçekleştiriliyor.

 İlk olarak Şenevler Mahallesinde başlayan temizlik çalışmalarına Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, eşi Sema Çiftçi, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Kasım Korkmaz, belediye meclis üyeleri, kadın meclisi üyeleri ve mahalledeki vatandaşlar katılım göstererek çöp topladılar. 

Temizlik etkinliği sonrası bir açıklama yapan Başkan Nihat Çiftçi, kadın meclisinin başlattığı kampanya ile her cumartesi bir mahallede temizlik çalışması gerçekleştirmeye başladıklarını dile getirdi. 

Başkan Çiftçi şu ifadeleri kullandı: "Geçen hafta Gölpınar Tabiat Parkında temizlik yaptık, bugün de Şenevler Mahallemizde güzel bir etkinlikle topyekün temizlik yaptık. Temizlik personelimiz zaten bu işi yapıyor, görevini titizlikle yerine getiriyor ancak bizim de onlara yardımcı olup az kirletmemiz gerekiyor. 

Toplanan atık miktarının nüfusa oranına baktığımızda Şanlıurfa diğer illere göre 10 kat daha fazla kirletiyor. Kirletmeyelim ki bu temizliğe harcanan kaynağı çocuklarımızın kültürel, sanatsal ve spor etkinliklerine harcayalım. 

 

Bizim işimiz temizlik ve personelimiz bunu gerçekten özveriyle yapıyor. Vatandaşlarımızı da bu temizlik kampanyamıza davet ediyorum." 

 

Karaköprü Belediyesinin 'Kirletmemek Medeniyettir' kampanyası kapsamında her hafta bir mahallede temizlik etkinlikleri devam edecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER