© Şanlıurfa Olay 2021

Karaköprü Belediyespor, Kütahyaspor'u 3-2 Yenerek Seriyi Sürdürdü

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, deplasmanda Kütahyaspor'u 3-2 yenerek 9. haftayı da galibiyetle kapattı. Kırmızı siyahlı ekip, uzatma dakikalarında bulduğu golle rakibini mağlup etti.

Maçın ilk yarısında oyunun kontrolünü elinde tutan Karaköprü Belediyespor, 15. dakikada Mehmet Ali ve 32. dakikada Emre ile iki gol buldu. Ancak Kütahyaspor, 28. dakikada Murat ve 45. dakikada Erdem ile skoru eşitledi. İlk yarı 2-2 sona erdi.

İkinci yarıda daha defansif bir oyun sergileyen Karaköprü Belediyespor, rakibinin baskısına direndi. Maçın son anlarında Ahmet'in attığı golle 3-2 öne geçen kırmızı siyahlılar, sahadan galip ayrılan taraf oldu.

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, maç sonunda yaptığı açıklamada, "Bu yıl oynadığımız en zor 90 dakikaydı. Rakibimize saygı duyuyoruz. Ama biz kendi oyunumuzu oynadık ve mücadele gücümüzü gösterdik. Bu hafta Silivri takımına karşı oynayacağız. Onlar da son haftalarda iyi sonuçlar aldılar. Ama biz kendi sahamızda seyircimizin desteğiyle kazanmak istiyoruz." dedi.

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER