© Şanlıurfa Olay 2021

Karaköprü Belediyesi'nden çocuklara ücretsiz spor kursları

Karaköprü Belediyesi, sporcu bir nesil yetiştirmek için çocuklara yönelik ücretsiz spor kursları düzenliyor. Futbol, basketbol, voleybol ve tekvando branşlarında temel eğitim veren kurslar, çocukların fiziksel ve sosyal gelişimine katkı sağlıyor

Karaköprü Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği spor kursları, okul döneminde de devam ediyor. Seyrantepe ve Doğukent Spor Merkezleri, Yaşampark Spor Tesisleri ve Çankaya Mahallesindeki Çadır Spor Merkezi'nde haftanın belirli günlerinde 7-14 yaş arasındaki kız ve erkek çocuklara ücretsiz spor eğitimi veriliyor.

Çocuklar, okuldan sonra istedikleri spor dalında uzman eğitmenler eşliğinde temel teknik ve taktik bilgileri öğreniyor, arkadaşlık kuruyor, ekip ruhu geliştiriyor ve sağlıklı bir yaşam tarzı ediniyor.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, çocuklara ve gençlere büyük önem verdiklerini belirterek, "Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onların hem eğitim hem de spor alanında başarılı olmaları için elimizden gelen desteği veriyoruz. Açtığımız spor kurslarıyla çocuklarımızın bedensel gelişimlerini destekliyoruz, aynı zamanda geleceğin milli sporcuları olma yolunda kendilerine temel eğitim imkanı sunuyoruz. Tamamen ücretsiz olan spor merkezlerimizde çocuklarımız hem eğleniyor hem de öğreniyor. İnşallah buradan yetişen çocuklarımız ileride ülkemizi uluslararası arenada başarıyla temsil ederler" dedi.

Spor kurslarına katılan çocuklar da Karaköprü Belediyesi'ne teşekkür ederek, kendilerine sunulan imkanlardan memnun olduklarını ve hayallerine kavuşmak için çalıştıklarını ifade ettiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER