© Şanlıurfa Olay 2021

HRÜ’de Bahar Şenlikleri Coşkuyla Kutlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkılarıyla HRÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından organize edilen ‘Harran Üniversitesi Bahar Şenlikleri’ büyük coşkuyla kutlandı.

3 gün süren ve birçok etkinliğe ev sahipliği yapılan 'Harran Üniversitesi Bahar Şenlikleri' Osmanbey Yerleşkesinde düzenlendi.

Öğrencilerimiz, üniversitemizde faaliyet gösteren kulüpler tarafından kurulan bilim, teknoloji ve sosyal amaçlı stantları gezerek şenlik alanında yapılan sportif faaliyetler, dj performansları ve daha pek çok etkinlikte yerlerini aldılar.

Osmanbey Yerleşkesi şenlik alanında yapılan ve birçok ünlü ismin katıldığı bahar şenliklerinde Manuş Baba ve Mehmet Özaslan gibi sanatçılar sahne alırken, spor aktiviteleri, sıra geceleri, Avrupa Mutfağı Yemek Atölyeleri ve farklı grupların konser etkinlikleri yapıldı. Yanı sıra programlarda, sanat atölyesi etkinleri, geleneksel eski spor gösterileri de gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Bahar Şenliğinin ilk akşamında öğrencilerimiz ve vatandaşlar, sanatçı Mehmet Özaslan’ın şarkılarıyla coştu.

Şenliklerin ikinci günü akşamında ise ünlü sanatçı Manuş Baba sahne alarak şenlik alanını dolduran dinleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Hançer, Genel Sekreter Zübeyir Zorlu, öğrenciler ve vatandaşlar konser öncesinde alandaki yerlerini aldı. Manuş Baba, sevilen şarkılarını, alanı dolduran binlerce Üniversiteli öğrencilerle birlikte seslendirdi. Manuş Baba, sahne performansıyla büyük alkış aldı.

Birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapan Bahar Şenliğinin son günü akşamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Urfa Ahengi Sıra Gecesi ve Halk Oyunları, öğrencilerle buluştu.

27 Mayıs Cuma günü başlayan Bahar Şenlikleri, 29 Mayıs Pazar günü akşamı havai fişek gösterisi ile son buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER