© Şanlıurfa Olay 2021

Haliliye Belediyesi'nden Miniklere Trafik Eğitimi

Haliliye Belediyesi, merkez ve kırsaldaki öğrencilere trafik bilinci kazandırmak için Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda eğitimler düzenliyor. Eğitimlerde öğrenciler, trafik kurallarını hem teorik hem de uygulamalı olarak öğreniyorlar.

Haliliye Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle hayata geçirilen Çocuk Trafik Eğitim Parkı, ilçedeki okullarda eğitim gören çocukların uğrak yeri oldu.

Burada görevli trafik polisi tarafından verilen eğitimlerde çocuklar, yayaların ve sürücülerin dikkat etmesi gereken trafik kurallarını ve trafik levhalarının anlamlarını öğreniyorlar. Ayrıca çocuklar, akülü araçlara binerek trafik parkında sürücülük deneyimi de yaşıyorlar.

Eğitimlerin ardından çocuk oyun alanında da vakit geçiren minikler, Haliliye Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a teşekkür ederek mutluluklarını dile getiriyorlar. Haliliye Belediyesi, Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda düzenlenen eğitimlerle ilçedeki tüm öğrencilere ulaşmayı hedefliyor.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER