Köylükent Sakinleri ŞUSKİ’den Yana Dertli

null

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
https://www.sanliurfaolay.com/

Haliliye ilçesindeki Köylükent sakinleri su sorunuyla karşı karşıya. ŞUSKİ’nin sorunlarına çözüm bulmadığını iddia eden mahalleli, sorunlarına çözüm bulunmasını istiyor.

Sırrın Mahallesi Köylükent Sitesinde uzun bir süredir su sorunu yaşanıyor. Yaşanan sorunlarına bir çözüm bulunmadığını iddia eden mahalle sakinleri, yetkilileri göreve davet ediyor.

SİTE KADERİNE TERK EDİLMİŞ DURUMDA BULUNUYOR !

Mahalle sakinlerinden Mehmet Toprak,”Sırrın Mahallesi Köylükent Sitesinde ikamet etmekteyim. Sitemizin suları 5 yıl'a aşkındır gece yarısı gelir gündüz sularımız kesilir. Bu sorunumuzu büyükşehir belediyesine binlerce kez iletmemize rağmen bir sonuç elde edemedik, CİMER'e yazdık yine bir sonuç elde edemedik, muhtemelen gündüz park ve bahçeler sulandığı için sitemize su gelmiyor, vatandaşlar 2023 yılında böyle basit bir sorunla karşılaşması gerçekten üzücü bir durumdur. Cimer'e yazdığımda bana cevap olarak hidrofor takın denildi, binamıza hidrofor ve Bodrum katına dev gibi bir bidon yaptırdık; ancak bu kez hem yine sular gelmiyor hem de haftada bir kez hidrofor bozuluyor yazıktır günahtır. Sorun yaşıyoruz, anlamış değilim. Sitemiz tamamen kaderine terk edilmiş bir durumdadır. Yetkililere Köylükent Sitesininde Urfa'ya bağlı bir mahalle olduğunu hatırlatır ve sorununuza bir çare bulmalarını istiyoruz.”dedi.