Haber: Mehmet Halhalli
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in devrim yaptığını söyleyen Mustafa Göktaş, “Devrim ne demek Urfalılar her yerde devrim yapar. Urfalı Gökçek 23 yıl Ankara’da hizmet yapmış, altyapı, metro ve birçok şey yaptı. Urfalılar her yerde devrim yapar. Devrim ne demek sevilen kişi demektir.”
“23 Yıl Melih Bey için Devrimdir”
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifasını kendine has üslubuyla değerlendiren Gökçek şunları kaydetti, “ İslam Lideri Sayın Cumhurbaşkanım Erdoğan’ın talimatıyla istifa etti. Hayat devam ediyor ama koltuk devam etmiyor. 23 yıl Melih Bey için büyük bir başarı ve devrimdir. Artık 2019 Yerel seçimlerinde ve milletvekili seçimlerinde Melih Beyi Vekil veya Bakan’da seçebilir.”
“Arınç ve Gökçek Kardeş gibidir”
Bülent Arınç ve Melih Gökçek arasında bir dönem yaşanan tartışma konusu hakkında fazla bilgisi olmadığını söyleyen Göktaş şunları kaydetti, “Sayın Arınç ve Gökçek kardeş gibidirler. Bunlar birbirlerine iftira atmazlar. Her ikisi aile gibidirler. Hem kavga ederler hem de barışırlar. Bunlar yine yollarına devam ederler.”diye konuştu.