© Şanlıurfa Olay 2021

Gök: Şanlıurfa benim sevdamdır

Şanlıurfa - 24. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Abdülkerim Gök, adaylık açıklamasında bulundu.

30 yıllık donanım ve tecrübesini doğup büyüdüğü peygamberler şehri Şanlıurfa’ya vermek için aday olduğunu belirten Gök, “Sefer bizden zafer Allah’tandır. Şanlıurfa için yapacak çok işimiz var. Mevki ve makam aramıyoruz, bunlara genç yaşımızda eriştik, bunlar bize tecrübe oldu ve bu tecrübeyi şehrimize kullanmak için kamuoyuna resmi bir açıklama yaparak adaylığımızı koyduk” dedi.

Gök, ayrıca Anadolu Basın Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Vekili seçilen, Olay Medya Yönetim Kurulu Başkanı gazeteci Celal Çiftçi’yi ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Çiftçi’ye yeni görevinde başarılar dileyen Gök, “Anadolu Basın Birliği’nin önemli bir misyonu var. Basın mensuplarının haklarını korumak ve geliştirmek için çalışıyorlar. Celal Çiftçi kardeşimiz de bu görevde başarılı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Gök, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmesi halinde şehrin sorunlarına çözüm üretecek projelerini hayata geçireceğini de vurguladı. Gök, “ Şehrimizi hak ettiği yere taşımak için çalışacağız. Halkımızın desteğiyle bunu başaracağız” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER