© Şanlıurfa Olay 2021

'Geçen sezonki senaryonun ikizi tekrarlanıyor'

Şanlıurfaspor eski takım kaptanı Edessa TV program yapımcısı Nihat Çakır, Kulübün geleceği konusunda duyduğu kaygıları bir kez daha Facebook ortamında dile getirdi.

FARUK DEVECİ

Türkiye'de sistemin haklıdan değil, güçlüden yana işlediğini vurgulayan Çakır, şu tespitleri dile getirdi:''Örneğin Urfaspor'un son beş yılını gördük .   Bu yönetimin geçen yıldan ne farkı var? Ne dersler çıkardılar? Ne değişti? Aynı tas, aynı hamam..Bizzat Sayın Ekinci ortak canlı yayında; 'Hatalıyız, bu hatalardan dersimizi aldık. En az iki-üç arkadaş futbolun içinden gelmiş olacak, onlarla yola devam edeceğiz' demişti.Artık kimse demesin dava Urfaspor davası, sevgisi!

En azından şahsım yemez bunları! Bir nevi saadet zinciri enâniyet tatmini varsa gerisini siz söyleyin.Valiye de gelince adam eşkere diyorki;  iki kişi birbirine doğru olmayan, hasitliği, gıybeti ve de ispiyonculuğu seven bir toplum. Peygamberlerin islah etmediği bu şehr-i ben mi adam edeceğim? Geçen yıl Danışma Kuruluna beni yazdılar doğrudur ama hiç bir şey danışmadılar ve ben gerekli açıklamayı geçen yıl sezon başında yapmıştım . Facebook sayfamda duruyor. Bir nevi göz boyama gibi bir şeydi .. Ben o gün dedim ki sizin kaderiniz hocanın elinde. Dua edin hoca başarılı olsun. Sonuç ortada.  Urfaspor nerde ve ne halde! Bu gün aynı senaryonun ikizi tekrarlanıyor.

Bu sezona gelince; ben listede olmadım, teklifte etmediler ama ortalıkta dedikodusu yapıldı sadece.. Bir-iki kez bazı hoca ve futbolcular hakkında benimle istişare yapıldı. Bugün fikrime baş vursalar yine Urfaspor için giderim bilgi birikimimi aktarırım ama böyle futbolla alakası olmayan bir yönetim listesinde olmayı da ben şahsen istemem. Orda olacaksam eğer, sistem ve kuralların işlemesini isterim.Zaten yıllardır anlatmak istediğimiz hadise bu. Ya biz anlatamıyoruz yada kimsenin hesabına gelmiyor Onun için böyle gelmiş böyle de gidiyor.Derviş'e sormuşlar kim CAHİL diye. Dervişin cevabı; yaptığı işin ehli olmayan o işin cahilidir demiş. Kıssadan hisse''  

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER